loading...

понеделник, 23 януари 2017 г.

Утре в "Трите лица на Ана":Рамиро настоява Мариано да му даде обяснение за Джина (24-ти януари)


Прочетете какво ще се случи утре (24-ти януари) в следващия епизод на хитовия латино сериал "Трите лица на Ана", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 14:30 часа по Diema Family.

Леонор завежда Сантяго в къщата, в която Факундо се крие от света. Като вижда Сантяго, той не може да повярва – все пак дълго време го е смятал за мъртъв.

Ана Лаура търси Валентин и го моли да поговорят за Джина. Тя му признава, че е много разочарована от него, защото тя е отворила сърцето си, а той само си е играл с нея, в опит да си отмъсти.

Валентин настоява, че и той е отворил сърцето си и че не може да повярва, че е изпратила Ана Летисия да разследва миналото му. Ана Лаура отрича да е изпращала сестра си.

Рамиро се изправя срещу Мариано и също иска да поговорят за Джина. Мариано се опитва да се измъкне и подхвърля, че едва я е познавал. Рамиро го моли да не се преструва, защото много добре знае, че Джина не се е самоубила, а е била убита и че Мариано има нещо общо с това.

Мариано се изненадва от думите на Рамиро и не може да повярва, че Рамиро знае всичко това. Моли го да оставят нещата така, както са, защото е най-добре. Рамиро отказва и иска да открие всичко, което крият Мариано и Марсело.

Източник: Теленовела-БГ

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...