loading...

понеделник, 23 януари 2017 г.

Утре в "Моята карма": Амбика крои поредния си подъл план към Митхи и Акаш (24-ти януари)


Прочетете какво ще се случи утре (24-ти януари) в новите два епизода на хитовия индийски сериал "Моята карма", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 14:30 часа по Нова телевизия.

Амбика носи кафе на Акаш и го пита какво прави. Акаш ѝ обяснява, че Виир (бащата на Митхи) е прехвърлил бизнеса си на него и той трябва да е много упорит, за да защити гласуваното му доверие. Амбика любопитства дали и Санкрант му помага. Акаш ѝ отговаря, че това е семеен бизнес на роднините на Митхи и брат му няма нищо общо. Амбика се ядосва. Тя иска да остане и да му прави компания. Акаш решава, че е подходящ момент да се изяснят, и ѝ казва, че не е искал да я нарани. Моли я да не забравя, че е съпруга на брат му и Санкрант ще я направи много щастлива. Митхи влиза и ги вижда. Акаш се отдръпва от Амбика. Митхи го пита защо се е обяснявал на Амбика с ръка на рамото ѝ. Акаш я дразни, че ревнува. Тя отрича. Митхи добавя, че снаха ѝ е много добро момиче и се притеснява за нея. Акаш ѝ отговаря, че ѝ е обяснил защо е развалил годежа си. Той добавя, че е лудо влюбен в своята съпруга. Двамата решават да се прибират в спалнята си. Амбика отново ги подслушва. Тя сърдито си казва, че никой не може да и вземе това, което ѝ принадлежи.

Екадеши я вижда в кабинета на Акаш и се притеснява. Амбика излива кафето върху лаптопа на Акаш. Ратхор наблюдава Чаухан и се чуди защо миналото го връхлита точно сега. Митхи решава да приготви обяд за Акаш, който работи. Тя има известни затруднения и Санкрант ѝ помага. Митхи му благодари, че е направил толкова много за нея и Акаш.

Сватбените албуми са готови. Амбика разглежда снимките на Митхи и Акаш и се ядосва. Тя казва, че това, което не може да бъде нейно, няма да е и на никой друг. Акаш се прибира ядосан от офиса. Митхи се притеснява за него и го пита как са минали срещите му. Акаш ѝ обяснява, че компютърът му не се е включил. Амбика е щастлива. Екадеши също се сеща, че я е видяла да излиза от стаята с празна чаша. Митхи му казва да се отпусне и да остави проблемите си в офиса. Тя добавя, че сега двамата ще излязат в градината. Акаш се усмихва и я носи на ръце. Амбика умира от завист.

Тапася е умислена. Джоги я пита дали се притеснява за Мукта, визирайки думите на Нани. Тапу му отговаря, че се тревожи за Ратхор. След сватбата на Митхи, той се е променил много и причината би могла да е само лична. Човекът на Ратхор му съобщава, че Чаухан е живял последните години в къщата си в Мумбай. Има една дъщеря Амбика, която наскоро се е омъжила. Ратхор му отговаря, че това му е известно, той иска да знае всичко за този човек и то бързо.

Мукта отива на интервю за работа. Вишну се притеснява за нея, но тя го успокоява, че всичко е наред. Двамата мечтаят за бъдещия си дом. Бащата на Амбика ще идва на гости. Митхи се заема да приготви храната. Амбика крои поредния си подъл план..

1 коментар:

  1. аз искам да попитам защо не се качва вече инфо за ритама на мечтите

    ОтговорИзтриване

loading...