loading...

неделя, 22 януари 2017 г.

Утре в "Моят живот": Ефсун получава обаждане от... Юсуф (23-ти януари)


Прочетете какво ще се случи утре (23-ти януари) в следващия епизод на турския сериал "Моят живот", който се излъчва от 22:30 до 23:30 часа по Diema Family!

Докато отива към дома на Нуран, Ефсун вижда Бахар и Атеш да се качват в автобус...

Истинската дъщеря на Нуран пристига в дома си. Нуран я посреща с новината, че някой е влизал в дома им и е написал на стената "Юсуф е заровен тук". Веднага след това двете влизат при другите вътре - Сакине е дошла на гости. По време на обяда, телефонът на Ефсун звъни. Когато вдига, замръзва на място, тъй като от другата старана й се съобщава, че е Юсуф. Нуран веднага гони от трапезарията Сакине и Гюлесер. 

Ефсун получава нервен срив в двора на мястото, където е заровен Юсуф. Появява се Нуран и се опитва да я успокои, но безуспешно...

Докато Атеш и Бахар се разхождат, на пътя им се изпречва Недим - човекът, предложил на Атеш да съсипят семейство Атахан. 

Нуран отива в дома на Хасрет и съчинява поредната лъжа пред нея... 

Ефсун се връща в имението и вдига скандал, докато другите от семейството се хранят. Арда й се изпречва и я нахоква. Хюлия се опитва да успокои сина си. 

Онур вижда Бахар в университет и се приближава. Бахар обаче му е още сърдита след случката с Атеш и не желае да разговаря с него. Тръгва си...

Информацията е написана за Теленовелас Новини! 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...