loading...

неделя, 22 януари 2017 г.

Какво да очаквате във финала на сезона на "Страсти в Тоскана" по bTV?


Финалът на Страсти в Тоскана става все по-невероятен и все по-объркан. Напук на предположенията, че между Алесандро и Клариса ще припламне любов, сценаристите са замислили доста по-заплетени сцени.

Двамата продължават с издирването на убийците от „Пентаграма“ и отчасти разкриват истината. Руджеро също стига до някои свои разкрития и завзема част от състоянието на Гори, за да си върне богатството и положението във Вила Алба.

Най-голямата загадка на третия сезон обаче е разкритието кой е убил Аурора. Въпреки че всички следи водят към Вероника, не тя е убиецът, нито пък Маниеро. Човекът отнел живот на любимата на Алесандро и Едуардо е Изабела. В деня на сватбата си с Едуардо тя разкрива истината, след което съпругът й я убива.

Самият Едуардо бяга от полицията, а негов неочакван съюзник се оказва отново… Вероника. Монахинята под прикритие излиза на светло, за да плете нови интриги и нови пъклени комбинации.

Лора и Матео пък се опитват да избягат с детето, а Теса отказва да избере между Масимо и Руджеро. Съпругът й пък най-накрая се осъзнава и й заявява, че я иска обратно. Алесандро прибира Марция, Теса и Ева в Прималуче и решава да продължи да прави вино там.

Но идва една голяма изненада. Италианският канал 5 планира да сюрпризира феновете с нов четвърти сезон. В който Аурора се завръща в света на живите. Младата жена в действителност не умира, а е подменена от двойник. Кой я отвлича и защо обаче, засега остава загадка.

За завръщането си преди финала на Страсти в Тоскана проговори самата Аkна Сафрончик. „Благодаря на продуцентите и сценаристите, че ми позволиха отново да изживея тази прекрасна приказка. Това е любимият ми сериал“, споделя актрисата. Тя не издава кога и как ще се върне, но със сигурност новия четвърти сезон ще бъде вълнуващ.

А сагата, която започна като обикновена мелодрама се превърна във втори Туин Пийкс. И е ясно само едно — нищо не е такова каквото изглежда. Абсолютно нищо.Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...