loading...

понеделник, 23 януари 2017 г.

"Обичаният" (El Bien Amado) - готов на всичко


Комедия с нотки на политика е новата теленовела на Телевиса, която започва тази вечер в Мексико.

Снимачната атмосфера е отлична, съществува прекрасно разбирателство между всички, въпреки че не липсват спорове относно работата. Хесус Очоа е "Обичаният" и е чакал точно такъв персонаж в кариерата си - с принципи. Марк Тачер, също като героя си, е верен мъж. Теленовелата ще съдържа към 80 епизода. Заглавната песен се изпълнява от "Banda MS".

Историята разказва за Одорико, кандидат за кмет на село Лорето. Благодарение на голямата си загриженост за бъдещето на хората, Одорико Сиенфуегос печели изборите за кмет на селото си с обещание, което му гарантира подкрепата на мнозинството - ще изгради ново гробище. Хората, които най-много му помагат да победи, са трите му най-близки последователки, сестрите Самперио - три стари моми, с които поддържа тайна връзка... толкова тайна, че дори те самите не подозират една за друга. 

Oдорико има трима опоненти: г-жа Бруна, лидер на политическата опозиция; Омеро, местен журналист, който го разпитва за всичките му действия като кмет; и Леон, новодошлият лекар, който се грижи никой в селото да не умира. Враждата се влошава, когато Валерия, дъщерята на Oдорико, започва връзка с Омеро, но също е влюбена и в Леон. Той обаче я отхвърля, защото е измъчван от чувство за вина в миналото. 

Oдорико, отчаян, приема да доведе в селото умиращия братовчед на старите моми, така че, след като умре, да може да открие гробището. След като научава това, доня Бруна се заема Леон да излекува умиращия. Отчаян, че няма труп, който да погребе, Oдорико кани в селото прочутия убиец Чуи Дяволът, за да насърчи членовете на враждуващите семейства в селото да се избият един друг. Един полицай умира случайно. Oдорико е щастлив, защото най-накрая ще открие гробището, но починалият е прехвърлен в родния си град, с което надеждите на кмета си отиват. 

Леон разрешава всяка здравословна криза в селото, без значение, че Oдорико разбива здравния център или изпраща някой да открадне лекарствата за справяне с епидемията, налегнала селото. В благородната работа да се грижи за болните му помага Валерия. Между тях се заражда нещо. Омеро е ревнив и злобен, той решава да напусне селцето. Въпреки опитите на Валерия да покори Леон, той не може да остави настрана угризенията, които му пречат да започне връзка с момичето. 

От своя страна, Oдорико е станал обсебен от Мелиса, бившата съпруга на неговия политически съветник. В същото време е много зает да ревнува Хустина, една от старите моми, която има връзка с Чуи Дяволът. Сред смях, хумор и любов, Одорико се изживява като кмет, винаги с поредица от трикове, които му позволяват да отвори своя пантеон възможно най-скоро и по този начин да изпълни предизборното си обещание.

Марилус Бермудес, Марк Тачер, Андрес Паласиос, Иран Кастийо, Шантал Андере, Нора Салинас, Оливия Колинс, Лаура Сапата, Фернандо Чиангероти, Франсиско Гаторно, Луис Гатика, Диего де Ерисе, Поло Морин Сесар Боно, Алехандра Гарсия, Салвадор Сербони, Алехандра Сандовал допълват звездния състав, а Жаки Бракамонтес ще има специално участие.Трейлър:

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...