loading...

понеделник, 23 януари 2017 г.

"Мое мило проклятие" - история с магия


"Мое мило проклятие" (Mi Adorable Maldición), която е римейк на "Гибелна красота", започва днес, 23 януари, в Мексико. 

Продуцентът Игнасио Сада твърди, че това е история с магия. "Това е голяма любовна история, но съществува съмнението дали главната героиня е проклета, или не е". Целият състав работи с много обич, усилие, страст и отдаденост, въпреки дългите часове работа, които понякога продължават и до късно вечер. 

Пабло Лайл и Рената Нотни оглавяват тази нова версия, която ще съдържа близо 120 епизода. Нотни споделя за героинята си: "Ще страда много. В началото ще излъчва щастие, но после историята претърпява обрат. От слънчев човек става мрачен, на ръба на лудостта, в депресия и абсолютна самота". Ето и цялата история:

Село Ел Саладо е прозорец към миналото -  в него традициите, вярванията и обичаите се поддържат живи. Това му придава изключителен цвят, но не всичко е перфектно. Жителите все още вярват в свръхестественото, във вещерства и проклятия, така че когато майката на малката Аурора (Рената Нотни) умира веднага след раждането, акушерката Макрина обявява, че малката е виновна, защото се е родила с бенка, която прилича на череп и това е ясен знак, че носи нещастие. По този начин, бебето е белязано за цял живот като носител на "проклятие". Пред невинното дете съседите реагират така, сякаш самият дявол е пред тях, провокирайки Северо, презрян свинар, който оставя смрад наоколо, да заплаши Аурора, че тя никога няма да има семейство, защото съдбата й е написана и трябва да се изпълни. 

Аурора е отгледана от любящия си баща Хосе, който решава да изолира дъщеря си напълно от хората с единствената цел да я защити от абсурдния мит, свързан с бенката й. Магията на любовта идва в най-ранна възраст при Аурора и Родриго (Пабло Лайл), който принадлежи към богато семейство, случайно я среща и се влюбва в нея завинаги. С течение на времето се създава безусловна обич между тях. 

Аурора се превръща в красива жена, но животът й внезапно се променя, когато баща й се разболява тежко и на смъртния си одър кара дъщеря си и Родриго да се заклеят в нещо: че той ще защитава винаги Аурора, а тя ще покаже на хората, че тя не носи нещастие, а любов. Те приемат и се ангажират за цял живот. Така Хосе умира в мир. Аурора остава беззащитна и страда от загубата му. Родриго предлага да се грижи за нея, но Аурора решава да напусне селото. 

След няколко години, нещастието се връща при Аурора - тя е убедена, че леля й умира по нейна вина. Убеждава се, че привлича нещастия и се връща в Ел Саладо, където живее изолирана, близо до гроба на баща си. Когато старият Северо разбира, той я открадва и я заключва в къщата си. Родриго отива да я спаси, за да могат да живеят щастливо, но неочаквано момичето отказва да тръгне с него. Причината за това е загадка. 

Отдалечаването между Аурора и Родриго е идеално за Моника, новата наемателка в имението на младежа, която иска да го хване по всеки възможен начин. Но младите винаги са знаели, че са перфектни един за друг и ще се борят за любовта си, без да забравят никога обещанията си към Хосе. За да удържи на думата си, Аурора ще покаже на всички, дори и на себе си, че не е родена с никакво проклятие, а е една млада жена, достатъчно силна, за да се опълчи на трудностите, на суеверията и е способна да се наслаждава на любовта до мъжа, когото обича.

Участват още Лаура Кармине, Ернесто Гомес Крус, Хосе Карлос Руис, Пати Навидад, Роберто Бландон, Сокоро Бония, Сесилия Габриела, Мая Мишалска, Алдо Гера. Група "La Adictiva" ще изпълнява заглавната песен.Лаура Кармине, която играе лошата в историята, се чувства благословена с този проект и нещо повече - идва в доста труден за нея етап. "Помогна ми да проясня нещата и да започна да гледам по-спокойна на тях". Това идва след като през ноември актрисата е била жертва на обир в апартамента й и губи всичките си вещи. "Фактът, че изгубих всичко... трябва да се поучиш от това, не може да живееш заровена в болката от случилото се, вече мина. След обира изпаднах в депресия, но най-важното е, че спасих живота си. Животът ми е подарил много други неща".

Вижте трейлъра към "Мое мило проклятие" (Mi Adorable Maldición):Допада ли Ви "Мое мило проклятие" (Mi Adorable Maldición)?

2 коментара:

  1. Кога ще го пуснат в България

    ОтговорИзтриване
  2. Да хареса ми и бих го гледала с удоволствие :)

    ОтговорИзтриване

loading...