loading...

понеделник, 23 януари 2017 г.

Утре в "Малката булка": Акирадж отвлича Ганга (24-и януари)


Прочетете какво ще се случи утре (24-и януари) в новите три епизода на хитовия индийски сериал "Малката булка", излъчващ се всеки делник от 16:30 до 18:00 часа по Нова телевизия.

Ганга пристига в болницата и забелязва, че рецепционистката е притеснена, но не знае какво се случва. Когато влиза в операционната зала вижда Акирадж. Тя се опитва да избяга, за да се обади на Джагдиш, но Акирадж я хваща и я удря с пистолета по главата. 

Джагдиш се опитва да се свърже със съпругата си, но неуспешно. Джагдиш и Анант намират мед. сестра в безсъзнание и тогава тя им казва,че Акирадж е отвлякъл Ганга. В болницата идва полицията и взима показания от всички. Полицията идва и в дома на Камли и всички са в шок, когато разбират, че Акирадж е отвлякъл Ганга, само Балка и Кундан са щастливи и се гордеят с него. 

Диса знае, че докато тя и Нимболи са под крилото на Ананди цялото семейство е във опасност. Калияни отказва да яде и само се моли за сигурността на Ганга. Аби и Шивам обвиняват Нимболи, че всичко е станало заради нея и решават да я изгонят от къщата. Джагдиш уверява децата, че Нимболи не е виновна за нищо, а за всичко е виновен Акирадж. Акирадж се обажда на Джагдиш и му казва, че ще освободи Ганга в замяна на Ананди, Диса и Нимболи.

1 коментар:

  1. каквото и да правят от Акирадж няма да се спасят докато той не убие Каляни и Ананди и тогава вече приключва всичко и настъпва смяната на актьорите

    ОтговорИзтриване

loading...