loading...

понеделник, 23 януари 2017 г.

Утре в "Твоят мой живот": Джихан се жени отново за Дилара (24-и януари)


Прочетете какво ще се случи утре (24-и януари) в следващия епизод от втори сезон на хитовия турски сериал "Твоят мой живот", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Дилара е изненадана от появата на Харун. Той отново ѝ казва, че я обича. Уверява я, че любовта му е до живот. Дилара отговаря, че обича Джихан. Харун се разстройва и си тръгва.

В коридора Йълдъръм вижда Харун в асансьора. Опитва се да го настигне на улицата, но е закъснял. Отива при Дилара. Пита я дали е добре. Йълдъръм звъни на приятеля си.,,

Джихан и психоложката излизат от мястото, където бяха заключени. Бизнесменът веднага отива в гражданското. Йълдъръм му казва, че Харун е бил тук. Дилара също крие за неочакваното посещение.

Брачният служител идва и Джихан и Дилара се женят отново. Харун наблюдава от колата си, как двамата излизат от сградата.

Харун отива в ресторанта на приятеля си. Сервитьорът му казва, че заведението е затворено, но той го пребива от бой и потрошава кръчмата.

Дилара се прибира. Вижда нов човек в охраната и пита кой е той? Наблюдава как Бахтияр и Сема си говорят. Дилара се усъмнява в нещо...

Харун се извинява на своя приятел. Обещава му, че ще поеме разходите за болницата и за щетите по заведението. Харун е съсипан.

Хазал също среща Емрах. Поздравява го за новата му работа.

Слугинята споделя с шофьора, че "Онази напаст Хазал" е тук. Момичето ги чува. Ядосва се и вдига скандал на Сема. Прислужницата също ѝ отвръща. Хазал я заплашва с уволнение. Отива при Дилара и казва, че прислугата клюкарства по техен адрес. Новият охранител подкрепя Хазал в лъжите й. Сема се ядосва и напуска. Бахтияр се кълне, че момичето лъже, но Дилара го скастря.

Айше се оплаква на асистентката си, че не е успяла да отиде на конференцията. Асистентката не вярва на разказва на психоложката.

Дилара съобщава на Джихан, че прислугата са клюкарствали и тя е изгонила Сема. Настоява Джихан да направи същото с шофьора.

Айше разказва, че Джихан е закъснявал за сватбата си. Тя предполага, че Джихан се жени на сила. Двете приятелки продължават да обсъждат случката.

Хазал продължава да се прави на господарка пред Сема. Дилара назначава Емрах за шофьор на дъщеря си.

Емрах прави комплименти на Хазал. Тя му се връзва, но се без малко да се ударят с колата.

На изпроводяк Сема отново предупреждава колегите си, че Хазал ще направи на всички живота ад.

Джансу отива при Дениз в ателието. Пита го защо си продава колата. Той не ѝ отговаря. Моли го след работа да се видят, но младежът отказва.

Махиде посещава Джандан в болницата. Адвокатката не си спомня какво се е случило. Зад тайнственото изчезване на Джандан от предишната болница стои лелята на Хараун. Тя кани племенника си на кафе. Той отказва.

Емине казва на Рахми, че Сема е изгонена. Старецът се интересува какво се е случило. 

Джихан пита Дилара какво се е случило. Тя му разказва, че Хазал е чула прислугата да клюкарстват. Джихан вика Бахтияр и новия охранител, за да разбере каква е истината. Емрах е притеснен и казва на Хазал, че ще го разпитват за случката със Сема. Момичето  се опитва да принуди младежа да излъже.

Бахтияр казва на Емрах, че е свършено с него. Джихан казва, че Бахтияр казва истината. Предлага на Дилара да намерят психиатър и да пратят Хазал на лекар.

Рахми също се възмущава от поведението на Хазал.

Харун пита Чаатай дали е намерил Джндан. Махиде му казва да престане да се занимава с адвокатката, а да отнеме Дилара от Джихан.

На закуска Хазал отсъства. Джансу казва, че Хазал избира музика и търси песни.

Махиде казва на Чаатай, че Харун е помлял бара на своя приятел. Освен това има план за Джандан. Кара го да проучи фондацията, в която членува Дилара.

Джансу пита за Сема. Разбира, че прислужницата е напуснала заради Хазал. Джихан ѝ обяснява, че Сема не е останала без работа, но всички трябва да внимават с Хазал. Джансу тръгва за училище. Рахми повдига темата за връзката на Дениз и Джансу. Хазал излиза. Озан също се засяга от нейната постъпка.

Вещите на Джихан пристигат в имението, но пистолетът го няма. Джихан пита баща си и сина си у кого е оръжието. Озан се ядосва на баща си, но казва, че не зане къде е пистолетът. Рахми също отрича да го е взимал.

Озан си събира багажа, за да напусне имението. Рахми се опитва да го спре. Казва му, че той е взел пистолета, но е останал в дома на Харун.

Дилара праща Емине и Бахтияр да доведат Сема обратно в имението.

Дядо и внук се чудят по какъв начин да върнат пистолета. Рахми иска да си признае пред Джихан.

Наргиз разбира, е синът й си продава колата. Дениз обяснява на майка си, че събира пари, за да откупи честта на семейството, като върне дълга на майка му на Рахми.

Дилара се извинява на Сема. Моли я да прояви разбиране, защото каквато и да е Хазал, тя е тяхна дъщеря. Дава на момичето пари, но ѝ обещава, че скоро ще я върне на работа. Дилара казва на Емине, че заради Хазал не е могла да постъпи по друг начин...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...