loading...

понеделник, 23 януари 2017 г.

Утре в "Моят живот": Сакине вижда как Нуран и Иляс изравят трупа на Юсуф (24-ти януари)


Прочетете какво ще се случи утре (24-ти януари) в следващия епизод на турския сериал "Моят живот", който се излъчва от 22:30 до 23:30 часа по Diema Family!

Нуран е притеснена от постоянното любопитство на Сакине. Умолява Иляс да преместят тялото на Юсуф. Една вечер всички са на празник в махалата и за тях е удобният момент за действие. Иляс вече е изровил гроба, когато Сакине се появява изневиделица и вижда с очите си тялото на Юсуф. Споделя им, че ще разкаже на Бахар и Хасрет, а после ще отиде в полицията. Нуран се опитва да ѝ обясни, че е било нещастен случай. Тя, плачейки ѝ пада в краката и я моли да запази тайната. Сакине е изплашена.

Атеш разбира от Тюлай, че Онур ще заминава за Анкара и ще вземе най-вероятно със себе си и Бахар. Той търси отговор от любимата си дали това е истина. Хасрет тегли пари от сметката, оставена от баща ѝ. Отивайки да върне чека на Мехмет, във фирмата попада на Фулия. Дава го на нея.

Мехмет Емир иска да изплати на Атеш дълга към баща му Тайфун. Атеш не иска пари, а дял в холдинг "Атахан". Ефсун отива до бащината си къща с шофьора Неджип. Вижда отчаяното лице на майка си и я пита какво е станало. Нуран ѝ разказва за случилото се в двора им. Как Сакине е видяла тялото на Юсуф и ги заплашва с полиция... Двете умуват как да се справят с проблема. Нуран купува подарък на Сакине. Отива уж на гости да види къщата след ремонта, но Сакине е все още много изплашена и разстроена от видяното. Дори не иска да говори с нея, не приема подаръка и я отпраща да си ходи.

Ефсун пътува с колата на баща си. По пътя шофьорът ѝ разказва как една сутрин закарал Арда до началото на "Геленджик". Тя веднага отива да търси обяснение от Арда какво е правил там. Точно, когато говори с него, получава поредното обаждане от Юсуф. Тя отново е разстроена. Нарежда на шофьора Неджип да я закара на брега на морето, за да се съвземе. Но там ще се случи нещо, което ще повали Ефсун тотално....

Източник: Моят Живот / O hayat benim

1 коментар:

  1. горката Ефсун така ми става мъчно за нея а шофьора не е ли случайно Неджати а не Неджип

    ОтговорИзтриване

loading...