loading...

вторник, 24 януари 2017 г.

Утре в "Моята карма": Акаш спасява Митхи от пожар, предизвикан от Амбика (25-и януари)


Прочетете какво ще се случи утре (25-и януари) в новите два епизода на хитовия индийски сериал "Моята карма", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 14:30 часа по Нова телевизия.

Митхи се залавя да готви в кухнята. Амбика звъни нарочно на домашния телефон. Митхи отива да отговори. През това време Амбика изсипва запалителна течност около котлона. Митхи се връща и се опитва да запали котлона. Пламва огън. Митхи вика за помощ, а Амбика се наслаждава на успеха си. Тогава Акаш се прибира по-рано от работа. Амбика се ядосва, но за да не я заподозрат започва да вика и тя. Акаш вижда пожара и спасява Митхи. Митхи идва в съзнание. 

Санкрант се чуди как се е запалила кухнята. Акаш иска обяснение от майка си какво прави Митхи там. Екадеши поглежда към Амбика. Двете казват, че Чаухан ще им идва на гости. Амбика добавя, че е била с Митхи. Акаш забранява Митхи повече да влиза в кухнята и я носи на ръце до стаята им. Дивия се прибира и Мукта идва да я види. Митхи се кара на Акаш, че със забраната да върши разни неща иска да ѝ каже, че е инвалид и нищо не става от нея. Тя добавя, че дори и да пада, трябва да се изправя и да продължи напред. За да проходи отново ще ѝ е нужен кураж. Акаш се съгласява. Двамата се шегуват. Амбика ги шпионира и се ядосва, че планът ѝ отново не е проработил. Тя се заканва, че ще раздели Акаш и Митхи завинаги. 

Дивия се извинява на Мукта, че не е присъствала на сватбата, но не е успяла да се прибере толкова бързо от Америка. Тя я пита дали е щастлива с Вишну. Муку ѝ отговаря, че е много щастлива, а Нани бързо се намесва, че внучка им е толкова добре, че вече си търси работа. Дивия е притеснена. Мукта защитава избора си, че е образована и би ѝ харесвало да се реализира професионално. Джоги подкрепя идеята ѝ. Присъединява се и Ратхор. Дивия носи подаръци на Мукта и Митхи. Първоначално Муку иска да занесе нещата за Митхи, но се сеща, че Вишну ще я чака. Молят Ратхор да го направи. Той изглежда отнесен. Джоги се сеща за разговора си с Тапася и пита зет си дали всичко е наред. Ратхор го успокоява, че има проблеми с работата, но нищо сериозно. На ум обаче си мисли дали ще срещне бащата на Амбика в дома на Митхи. 

Бащата отново изнудва Екадеши като иска бижута за Амбика. Сестрите се опитват да му обяснят, че снахите са две и разходите им са се увеличили, но той не иска и да знае. Казва им, че Акаш е наследил добър бизнес, така че няма за какво да се оплакват. Заплашва Екадеши със затвора и тя ще не ще се съгласява. 

Ратхор носи даровете от Дивия, но точно тогава таткото е отишъл да си почисти дрехата и двамата се разминават. Акаш подготвя романтична изненада за Митхи. Амбика подслушва и решава да я провали. Мукта получава потвърждение, че е oдобрена за позицията и може да започне работа веднага.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...