loading...

вторник, 24 януари 2017 г.

Утре в "Трите лица на Ана": Ана Летисия се среща с Марсело (25-и януари)


Прочетете какво ще се случи утре (25-и януари) в следващия епизод на хитовия латино сериал "Трите лица на Ана", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 14:30 часа по Diema Family.

Ана Летисия отново се преоблича като Ана Лаура и излиза, за да се срещне с Марсело. Леонор я среща на пътя, но не успява да усети, че не е Ана Лаура, а Ана Летисия.

Ана Летисия предизвиква Леонор да признае, че Ана Лаура е нейната любимка и Леонор го признава, но я моли да не казва на сестра си, без да подозира с кого точно говори.

Факундо се среща със Соледад и ѝ казва, че много иска да я опознае, тъй като е майка на Ана Лусия, жената, в която сина му е влюбен. Факундо започва да критикува новия живот на Марсело и отбелязва, че синът му е бил отличен частен детектив и че от много време разследва случай на изчезнало момиче. Соледад се чувства притисната, защото знае за какво става дума.

Иняки купува мебели за апартамента си с парите, които Хулиета му е дала. Той започва да подрежда. Хавиер отива в апартамента му и пита Иняки дали не е поканил баща им да види къде живее сега и какво е постигнал. Все пак той винаги го е подкрепял. Иняки се разгневява и заявява на Хавиер, че баща им е лицемер.

Факундо моли Соледад да поговорят насаме. Той вярва, че Ана Лусия трябва да научи цялата истина. Соледад прави опит да се защити и му казва, че тя е майката на Ана Лусия. Факундо ѝ заявява, че тя не е нищо повече от една престъпница, която е отвлякла Ана Лусия, когато е била малка. Признава, че му се повдига от всичко това. Соледад се оправдава с думите, че трябва да помисли и за Марсело, който преди да изгуби паметта си, е бил най-презряния човек, когото е познавала и за разлика от него, нейните ръце не са изцапани с кръв.

Източник: Теленовела-БГ

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...