loading...

вторник, 24 януари 2017 г.

Утре в "Твоят мой живот": Махиде принуждава Джандан да отмъстят заедно на Джихан (25-и януари)


Прочетете какво ще се случи утре (25-и януари) в следващия епизод от втори сезон на хитовия турски сериал "Твоят мой живот", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Нергиз посещава Джансу в ранчото. Казва й че много я харесва,  но те с Дениз едва свързват двата края. За Джансу това не е проблем. Нергиз казва, че Дениз се притеснява, защото не може да насмогне на нейните желания. Нергиз моли Джансу да не превръща живота на Дениз в ад.

Дилара чака Хазал пред училището.

Айше организира семинар. Една от пациентките води дъщеря си при нея. Момичето отказва да пие лекарства. Изпада в депресия. Айше се опитва да го предразположи, за да говори. Така започва терапията.

Дилара води Хазал при психолог. Доктор Орхан се опитва да разбере какъв е проблемът на момичето.

Дилара споделя с Джихан какво е станало по време на терапията. Джансу се прибира разплакана след разговора с майката на Дениз. Не иска да каже на Дилара. Дениз я търси по телефона, но момичето не вдига.

Джансу споделя с Дилара това, което е научила от Нергиз.

Озан предлага на дядо си да нахлуят в дома на Харун, за да вземат пистолета. Йозкан чува разговора им. Озан му разказва какви са проблемите с пистолета.

Джансу е притеснена. Не знае какво да прави. Дилара я съветва да си даде малко време.

Йозкан предлага той да вземе оръжието от Харун. Озан започва да го разубеждава.

Джихан споделя с Йълдъръм какво е направила Хазал. Казва на приятеля си, че дъщеря му ще ходи на психолог, ако трябва дори насила.

Харун отново разговаря с приятеля си ресторантьор. Споделя с него, че само Дилара е в мислите му. Раказва му как са се срещнали...

Дилара чете дневника на Харун...

Джихан събужда Хазал рано сутринта. Джансу вече е станала. Тримата отиват на гроба на Гюлсерен. Джансу казва на баща си, че е идвала на гроба на майка си.

Йозкан се е преоблякал, като човек от поддръжката на компания за газ. Озан го придружава, за да влязат  в дома на Харун.

Учителят дава на Хазал тест от 20 задачи за двайсет минути.

Залата, където ще се състои конгреса на психолозите се е наводнила. Аише се сеща за Джихан. Звъни му по телефона и го моли за помощ. Джихан ѝ обещава да намери зала.

Хазал разбира, че учителят Мерт и ма рожден ден. Веднага измисля как да го изненада.

Махиде излиза. Търси Чаатай. Озан и Йозкан дебнат пред къщата на Харун, за да влязат и да намерят пистолета. Йозкан отива. Лъже охраната и влиза вътре. Прислужницата го придружава до газовата инсталация. След като си тръгва, Йозкан започва да тършува. Прислужницата го хваща, но той отново я отпраща. Тя излиза и предупреждава охраната. Те го хващат и го предават на полицията. Озан вижда това и бяга. Йозкан е арестуван. Младежът се чуди какво да прави. Обажда се на дядо си. 

Харун се прибира вкъщи. Привиква цялата охрана, заедно с прислужницата. Вдига им огромен скандал...

Озан разказва на дядо си какво се е случило. Рахми се развиква на внука си.

Харун иска да разбере кой е крадецът, но охранителите се оправдават. Той е бесен. Един от охранителите показва пистолета и го подава на шефа си. Харун се изненадва, но се успокоява.

В полицията взимат показания от Йозкан, но той мълчи. Земат му пръстови отпечатъци.

Хазал купува китара на учителя, но се държи невъзпитано в магазина. Скарват се с продавача и тоя блъска. Хазал си удря главата в китарата и се наранява.

Рахми иска да зарежат Йозкан. Озан му вдига скандал. Рахми предлага да му платят. Озан е бесен. Рахми се съгласява да отидат в участъка.

Хазал отново преиначава случилото се в магазина пред родителите си. Джихан се ядосва и отива да се разправя с продавача.

Харун се обажда на леля си. Тя му казва, че ще обядва със стара приятелка. В колата Махиде е с Джандан. Адвокатката разбира, че пътува с лелята на Харун и се ужасява. Махиде ѝ предлага да работят заедно.

Джихан отива в магазина. Нахвърля се върху продавача и го пребива. Азми го дърпа.

Шейда предлага да си отмъстят на продавача, но Хазал е сигурна, че Джихан ще го подреди както му се полага.

Махиде настанява Джандан в една от техните къщи. Предлага да наемат медицинска сестра. Лелята казва, че иска двете да се съюзят... 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...