loading...

вторник, 24 януари 2017 г.

Утре в "Моят живот": Шофьорът на Мехмет Емир разкрива пред Ефсун, че той е човекът, който я изнудва (25-и януари)


Прочетете какво ще се случи утре (25-и януари) в следващия епизод на турския сериал "Моят живот", който се излъчва от 22:30 до 23:30 часа по Diema Family!

Бахар се опитва да успокои сестра си, която е в шок от случилото се с Неджит. Ефсун ѝ разкрива, че един мъж се е опитал да ѝ стори нещо. Треперейки, умолява Бахар да не споменава за това пред родителите им. Мехмет Емир взима решение да даде 1/4 акции от семейната фирма на Атеш. Хюлия не е съгласна с това негово решение.

Фулия казва на Мехмет, че любимата му Хасрет не е приела парите, може би защото не са ѝ били достатъчно. Държанието и тона на Фулия отново не се понравят на Мехмет. Той отива при Хасрет, за да поговорят, но не подозира, че жена му го е проследила до там с такси.

Асъм остава да нощува в болницата при майка си. През ноща тя умира. Ефсун разказва на истинските си родители, че е открила човека, който ги тормози и че неговото име е Неджит (шофьора на Мехмет). Нуран и Иляс отиват през нощта в имението да търсят този Неджит и да поговорят с него. Но той е безкомпромисен. Иска 5 милиона евро от тях иначе ще разкаже всичко, което знае.

Състои се събрание във фирмата, на което Атеш получава 25% от холдинг "Атахан". Хюлия се държи много арогантно с него. В същото време Асъм ѝ се обажда за я уведоми за смъртта на майка си, но тя е толкова разстроена от случилото се, че не го изслушва.

Една сутрин Неджит напада Ефсун на улицата и я заплашва. Бахар се опитва да я защити, но е повалена на земята от него. В университета Атеш я вижда със синина около устата и.....отива да се разправя с виновника.

Източник: Моят Живот / O hayat benim

1 коментар:

  1. научете че името на шофьора не е нито Неджат нито Неджип а Неджати

    ОтговорИзтриване

loading...