loading...

вторник, 24 януари 2017 г.

Утре в "Малката булка": Кало получава сърдечен удар (25-и януари)


Прочетете какво ще се случи утре (25-и януари) в новите три епизода на хитовия индийски сериал "Малката булка", излъчващ се всеки делник от 16:30 до 18:00 часа по Нова телевизия.

Акираш отново звъни на Джаго и разбира, че синът му е арестуван. Бесен, пребива Ганга, а тя изпада в безсъзнание. Все пак не се отказва. Звъни отново и казва на Джаго, че не се интересува от сина си и ще убие Ганга, въпреки това иска да го освободят до 15 мин. Веднага звъни на инспектора и Кундан е свободен. Акираш е доволен.

Нимболи настоява Джаго да я заведе при Акираш и да изпълни желанията му. Анант пристига, когато вече е късно, настоява пред Кало да звъннат на полицията. Смята, че това е капан. Ману му дава писмото от Ананди. Анант тръгва. Диса е ядосана, че Ананди рискува живота на Нимболи.

Кало получава сърдечен удар. Няма никой наоколо. Шивам я намира на пода в безсъзнание. Децата се опитват да я заведат до болницата. Анант намира телефона си с пропуснати обаждания, звъни на Кало и разбира от Шивам какво се е случило.

Викат Харки в полицията, заради оплакване от Камли. Там Кундан звъни на баща си, за да му каже какво става. Инспекторът го чува и взима телефона, набира последния номер и казва на Акираш да се предаде. Джаго звъни и нарежда в никакъв случай да не арестуват Харки. Кало е в интензивното.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...