loading...

сряда, 25 януари 2017 г.

Утре в "Моят живот": Ефсун удря Неджит и вика родителите си да ѝ помогнат да го заровят (26-и януари)


Прочетете какво ще се случи утре (26-и януари) в следващия епизод на турския сериал "Моят живот", който се излъчва от 22:30 до 23:30 часа по Diema Family!

Ефсун е изправена пред поредното изпитание. Атеш защитава достойно любимата си. Шофьорът е изгонен от имението. Хюлия научава от Мюге за кончината на свекърва си. Ефсун сънува кошмар, събужда се и отива до кухнята за вода. Но там я очаква Неджит. Опитвайки да се защити, тя успява да го удари и той пада на земята. Бейза чува шума и отива да провери какво се случва, но Ефсун успява да я отпрати. Изплашена, се обажда на родителите си, за да им каже, че най-вероятно е убила Неджит.

Иляс отива в имението да помогне на родната си дъщеря. Слагат неподвижното тялото в колата на Ефсун и решават да го закарат в семейната барака. По пътя си до там минават през друго голямо изпитание. Спира ги полиция.

Атеш чака Бахар пред университета. Обяснява ѝ колко ценна е тя за него. В този момент Бахар не може отново да подтисне чувствата си, прегръщат се и се целуват. Хюлия обсъжда със сина си проекта, който е замислил. Асъм е обиден на жена си, че не е съпричастна с болката му.

Източник: Моят Живот / O hayat benim

1 коментар:

loading...