loading...

сряда, 25 януари 2017 г.

Утре в "Малката булка": Престрелка и сбиване (26-и януари)


Прочетете какво ще се случи утре (26-и януари) в новите три епизода на хитовия индийски сериал "Малката булка", излъчващ се всеки делник от 16:30 до 18:00 часа по Нова телевизия.

Харки се прибира и с Кундан пребиват Камли. Пушкар я спасява. Предлага на Камли да се махнат от този дом. Тя обаче още е убедена, че може да вкара майка си и брат си в пътя. 

Акираш казва на Бадри, че дори Джаго да му доведе жените, пак ще убие Ганга - не може да си позволи да даде показания срещу него. Джаго звъни на Анант, но той не му казва за случилото се с Калияни, за да не го притеснява допълнително. Джаго и останалите преспиват в хотел. Срещата им е на другата сутрин. 

Вечерта Ананди опитва да убеди Диса, че това не е последният им ден на този свят. Спомня си, че утре е рожденият ден на Нимболи и Шивам. Решава да и каже истината - че е нейна майка. Диса успява да я разубеди. Калияни идва в съзнание. 

Следващият ден е. Срещат се с Акираш. Ганга обаче я няма, Джаго побеснява. Акираш му показва Ганга, но вика Ананди и останалите. Пуска я и с бадри насочват пистолетите си към тях. Следва престрелка. Появяват се и полицаи. Акираш се опитва да избяга. Джаго го последва. Двамата се сбиват.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...