loading...

сряда, 25 януари 2017 г.

Утре в "Твоят мой живот": Джансу оправя отношенията си с Дениз (26-и януари)


Прочетете какво ще се случи утре (26-и януари) в следващия епизод от втори сезон на хитовия турски сериал "Твоят мой живот", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Джихан настоява Йълдъръм да съсипе продавача, защото е ударил Хазал. Двамата с Дилара придружават дъщеря си на следващия сеанс при психолога.

Харун разбира, че Йозкан е човекът влизал в дома му.

Айше кани своя професор на семинара, но той отказва да присъства. На излизане от офиса на професор Орхан, Айше се среща с Джихан. Кани го да присъства на семинара.

Айше отива да спаси момичето, нейна пациентка от самоубийство. Мерве не иска да говори с психоложката си, но лекарката се качва при нея на покрива. Опитва се да измъкне момичето, като я кара да си поговорят. Майката на Мерве също пристига, но девойката не иска да я вижда. Айше се решава да седне до нея на ръба на покрива. Казва на момичето, че е нямала майка и е загубила баща си, когато е била на 5 години. Айше споделя с Мерве, че е отгледана от близка на семейството, но не си спомня родителите си. Момичето се отказва от желанието да сложи край на живота си.

Орхан казва на Джихан и Дилара, че Хазал не се чувства сигурна. Привързана е към Гюлсерен. Психологът ги съветва да направят всичко възможно Хазал да се чувства част от тяхното семейство. След сеанса тримата отиват на обяд.

Махиде разказва на Джандан как се е грижила за двамата си племенника. Адвокатката научава причината за отмъщението на Харун, а Махиде се зарича, че ще съсипе Джихан. Джандан казва на лелята, че Джансу умее да язди. Махиде казва, че също умее да язди кон.

Джансу е притеснена, че Дениз не я търси. Споделя мъката с любимия си кон. Една от инструкторките вижда момичето да плаче. Кани я да сподели болката си. Джансу разказва всичко на своята приятелка.

Дениз подава документи за кредит. От банката му казват, че ще го уведомят за решението им до няколко дни.

Айше още е шокирана от случая с Мерве. Асистентката й показва репортаж качен в Интернет. Психоложката не може да си обясни как се е решила на такъв риск.

Джихан повдига въпроса за бебето. Дилара се притеснява дали вече не ѝ личи.

Бахтияр се нахвърля върху Емрах. Момчето е притеснено. Бахтияр го кара да върши цялата черна работа. Охранителят е решил всичко да направи за Хазал.

Рахми и Озан търсят Йозкан в полицейските участъци, но не го намират. Старецът решава да поеме вината за случилото се. 

Кериман се изпуска пред Хаджер, че е загубила работата си.

Енгин звъни на приятеля си, но не може да се свърже с него. После се обажда на Кериман. Тя се притеснява за брат си, но после всичко минава и предлага да уреди Хаджер с Енгин.

Джихан отново разпитва Емрах. Хваща го в лъжа и го предупреждава да не лъже повече.

Джансу забелязва какво внимание обръщат родителите ѝ на Хазал. Джихан отива при нея. Започва да я разпитва дали си говорят с Хазал. Джансу му отговаря, че момичето не я приема за сестра. Той моли двете да стоплят отношенията си. 

Рахми се обажда на сина си. Обяснява му, че е възникнал проблем и че трябва да поговорят. Вечерта двамата с Озан се прибират. Рахми казва на сина си, че е взел пистолета. Джихан избухва. Ядосва се, че са въвлекли Йозкан в техния план.

Йозкан продължава да мълчи и да не дава показания. Комисарят е ядосан.  В участъка Чаатай говори по телефона с Харун. Йозкан го вижда. Моли полицая да се обади на Кериман. Разрешават му. Съобщава на сестра си, че е в участъка. Кериман отново му се развиква.

Джансу отива в ателието при Дениз.

Харун се обажда на Джихан. Вика го да си вземе пистолета. Джихан му затваря.

Дениз и Джансу отиват на заведение. Момичето го пита защо си е продал колата. Дениз отново не иска да отговори. Тя настоява да научи отговора. Дениз й казва, че продажбата не я интересува. Освен това той се засяга, че тя му няма доверие. Дениз я успокоява, но споменава, че той не е споделил с майка си.

Махиде навиква охраната, заради инцидента с Йозкан.  Харун се прибира. Показва на леля си, че той е дошъл за пистолета на Джихан. Махиде заявява на племенника си, че вече има пистолета, сега остава да вземе още две неща от съперника си.

Дениз казва на Джансу, че не искат да се разделят. Казва ѝ, че много я обича и че не може без нея. Обяснява, че всичко, което ще направи е заради тях. 

Джихан отива в участъка. Йълдъръм е там и е проучил случая. Адвокатът на Харун е подал жалба срещу Йозкан.

Джансу се прибира в стаята си по-спокойна, след разговора с Дениз.

1 коментар:

loading...