loading...

петък, 27 януари 2017 г.

Днес в "Твоят мой живот": Джихан научава истината за инцидента с Хазал (27-и януари)


Прочетете какво ще се случи днес (27-и януари) в следващия епизод от втори сезон на хитовия турски сериал "Твоят мой живот", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.
Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Джихан отива в участъка. Среща се с Йозкан. Арестуваният защитава Озан. Йълдъръм поема защитата му. Джихан научава, че  Харун се опитва да се добере до всички около него. Негова фирма е сключила договор със сервиза на Енгин.

Двете приятелки - психоложки отиват да се забавляват в един клуб, в който уж постоянно е ходил Джихан.

Махиде дава на Харун стара снимка на Дилара. Лелята постоянно разказва на племенника си спомени от младостта, когато е бил с Хаял.

Джихан дава на Азми да занесе пари на Кериман, за да може тя да се грижи за бебето, докато брат ѝ е арестуван.

Дилара намира в дневника на Харун своя снимка. Тя е раздвоена в чувствата си. Търсят я по телефона. Обажда се Харун, който й казва, че много я обича. Тя му умолява да не ѝ се обажда повече.

Йълдъръм и Джихан отиват в същия клуб, където разпускат психоложките. Двамата ги поздравяват. Айше се кефи. Джихан и адвокатът се  споглеждат и тайно ги наблюдават.

Кериман отново идва в имението. Търси Дилара. Стопанката отива при нея. Кериман разказва, че няма с какво да гледа бебето. Разплаква се пред Дилара и се оправдава за посещението със състоянието на Джан. Джихан се прибира. Поздравява неканената гостенка и вика Дилара, за да поговорят. Съобщава на жена си, че Йозкан е бил задържан, заради лудориите на Рахми и Йозкан.

Кериман започва да се разпорежда с къщата.

Джихан казва, че Харун е пуснал връзки до всички техни близки. Моли жена си, ако се обади врагът му, да бъде внимателна.

Дениз пита майка си дали е говорила с Джансу. Нергиз веднага прехвърля вината на Джансу. Дениз я упреква, че е плюла на неговата чест. Той съобщава, че няма да се раздели с Джансу.

Джихан моли Кериман да не казва нищо на Джансу и Хазал.

Айше тренира, но мислите й вече са насочени към Джихан. След тренировките взима таблета и продължава да чете за него в Интернет.

Рахми се държи спокойно и непринудено. Джихан го скастря. Обаждат му се, че залата е подготвена за семинара по психиатрия.

Йозкан се сработва със съкилийниците в затвора. 

След забележката на сина му, Рахми си тръгва. Озан се опитва да го спре. Дилара също. Джихан го слуша. Рахми казва, че е създал проблеми на Йозкан и че заради него е там. Джансу чува тази част от разговора.

Айше научава в основни линии живота на Джихан.

Джансу моли баща си да отидат на свиждане на Йозкан.

От банката уведомяват Дениз, че е отхвърлена молбата му за кредит.

Йозкан се изненадва от посещението на Джансу. Тя го пита дали има нужда от нещо. Казва му, че бебето е добре. Тя успокоява родния си баща. Йозкан се разчувства.

Хазал отново се държи гадно с прислугата. Казва на  Дилара, че не иска да сяда на една маса с Кериман и затова закусва в стаята си.

Кериман пита Рахми с какъв акъл е тръгнал с Йозкан. Само двамата закусват. Кериман го разпитва какво ще прави с Нергиз. Рахми отговаря, че не е казал на никой за нея. Суат се обажда на стареца. Кериман веднага се интересува какво се случва.

Айше е възхитена от залата в хотела. Джихан също идва и пита дали се чувстват добре. Съобщава на Айше, че ще станат спонсори на дружеството на психолозите. Лекарката е изумена.

Суат е открил в антикварната книжарница афиш на Бялата роза. Рахми е изключително щастлив.

Дилара отива на преглед. Разбира, че ще има още един син.

Дениз отива при работодателя си. Моли го да му даде заем. Той му отказва.

Рахми разказва на Суат коя е била на времето Бялата роза.

Джансу се обажда на Дениз. Той отказва да се видят защото щял да пътува извън града.

Дилара отива на пристанището, където е яхтата на Харун. Вижда я на кея, но стои в колата. Спомня си какво са си мечтали с Харун. Опитва се да си спомни за какво име на бебето са си говорили.

Йълдъръм вика Джихан да отидат в полицията.

Айше отива на гости на Харун и Махиде.

Продавачът е пуснал жалба в полицията. Джихан вижда запис от охранителните камери в магазина. Разбира, че Хазал е предизвикала конфликта. Джихан се извинява на продавача. Разпорежда се да на Йълдъръм да се погрижи за формалностите и ядосан излиза от участъка.

Дилара разрешава на Хазал да отиде на рожден ден. После вижда, че мебелите за детската стая са дошли и отново се замисля.

Шейда разбира, че приятелката й е излъгала. Азмуи се опитва да спре момичето, но то кара Емрах да тръгват. Джихан се прибира. Вдига скандал на Азми и иска да доведе Емрах. Обяснява на Дилара, че Хазал ги е излъгала и са се изложили пред цялата страна. Джихан звъни на момичето, но то не отговаря. Споделя с жена си, че Хазал е изтъкана от злоба.

Момичето казва на Емрах да продължи да кара. Джихан отива на партито. Шейда му се извинява. Джихан търси по телефона Емрах.

Хазал се почувства зле.  Казва на охранителя, че не може да се върне вкъщи. Моли момчето за помощ и го прегръща.

Джансу също научава от Интернет какво е направила Хазал.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...