loading...

четвъртък, 26 януари 2017 г.

Дулсе Мария отрече, че е бременна


Още лъжи! Певицата и актриса опроверга жълто мексиканско списание, което уверяваше, че тя е бременна.


Списание "Тв Нотас", известно с това, че пише доста "пикантни" новини, голяма част от които неверни, твърди, че Дулсе Мария е бременна от половинката си Пако Алварес. В изданието се споменава, че "една приятелка" на двойката им казва как предполагаемите родители съобщават новината на семействата си.

След като разбра за това, Дулсе Мария не си замълча и изясни ситуацията чрез профила си в Туитър, показвайки възмущението си от лъжите по нейн адрес. Списанието уверява, че има доказателства за думите си като резултати от изследванията и снимки от момента, в който се предполага, че казват вестта на близките си.

Певицата заяви, че не за първи път въпросното списание публикува, че очаква бебе. Също така, фен на непокорната увери, че лекарят, който уж прегледал Дулсе, е починал през март 2016, затова няма как новината да е достоверна. "Само това липсваше! Разбира се, че НЕ съм бременна. Наистина не знам от къде измислят толкова лъжи", започна мексиканката. 

"За 4-ти път това списание пише, че съм бременна. Не разбирам с каква лекота си измислят и потвърждават неща на базата на предположения и лъжи"... "Не знам как може да спите спокойно", приключи по темата красавицата.

Наскоро същото списание написа, че Габриел Сото не издържал повече Джералдин Басан и целият брак бил нагласен и се били споразумели само защото актрисата го заплашвала, че няма да му позволи да вижда децата. Габриел отвърна на писанията така: "Нямам време да мразя тези, които ме мразят, защото съм зает да обичам хората, които ме обичат".

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...