loading...

четвъртък, 26 януари 2017 г.

Утре в "Моят живот": Иляс и Нуран връзват Неджати в бараката си (27-ми януари)


Прочетете какво ще се случи утре (27-ми януари) в следващия епизод на турския сериал "Моят живот", който се излъчва от 22:30 до 23:30 часа по Diema Family!

Хасрет е притеснена за дъщеря си, защото не ѝ отговаря на обажданията. Решават с Мехмет да поканят Ефсун на обяд, за да поговорят. Фулия иска да напусне имението "Атахан". Тя разбира, че съпругът ѝ и неговата любима са заедно в един ресторант. Гордостта ѝ е наранена. 

Ефсун отива при родната си майка. Показва на Сечил новата си кола. Неджати е принуден да разкаже на Нуран и Ефсун откъде знае истината за Юсуф и Бахар. Алчната Нуран иска да разбере къде е скрил златото. 

Мехмет Емир настоява да заведе майка си на специализирано място, където ще се грижат по-добре за нея. Хюлия естествено се противопоставя на решението му. Атеш и Бахар отново се спречкват. Бахар е категорична, че между тях повече нищо не може да има нищо и случилото се предната вечер не трябва да се повтаря. 

Тюляй продължава да убеждава Онур, че той трябва да признае на Бахар за любовта си. Неджати е завързан в бараката. Иляс е длъжен да го пази, но е принуден да напусне поста си, за да премести колата на Ефсун. Нуран е до аптеката. През това време Ефсун се връща в къщата си в "Геленджик" и...

Източник: Моят Живот / O hayat benim

1 коментар:

  1. и в крайна сметка шофьора от кого е разбрал всичко

    ОтговорИзтриване

loading...