loading...

неделя, 29 януари 2017 г.

Утре в "Твоят мой живот": Хазал прави опит за самоубийство (30-и януари)


Прочетете какво ще се случи утре (30-и януари) в следващия епизод от втори сезон на хитовия турски сериал "Твоят мой живот", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Озан разговаря с Еге по телефона. Приятелят му го пита дали майка му е бременна. Озан се ядосва, че хората знаят за бременността на майка му. В същото време Дилара го викаq за да говорят. Рахми му показва какво е направила Хазал. Дилара се опитва да защити дъщеря си.

Харун, Махиде и Айше коментират смелата постъпка на психоложката. След смъртта на родителите й, тя е отгледана от Махиде. Айше я обича като родна майка.

Джансу се извинява на леля си, защото Дилара я е изгонила от стаята. Кериман отново се оправдава, че е принудена да живее в имението, заради Йозкан.

Джихан разказва на адвоката си, че Хазал е изчезнала. Йълдъръм е безсилен да оправдае приятеля си, защото продавачът е непреклонен.

Джихан не е открил Хазал. Момичето се крие, но всички се притесняват за нея, освен Озан. Младежът упреква родителите си, че са виновни за постъпките на Хазал. Дилара припомня на сина си, че също е причинил много лоши неща на семейството. Озан е бесен на семейството. Заради Дилара се скарват с Джихан. Младежът напуска къщата, Джансу се опитва да го спре. Брат ѝ обаче заявява, че заради тайните в семейството са в това положение. Кериман подслушва разговора им и научава, че Дилара е бременна от врага на Джихан.

Азми все още не е открил племенника си.

Хазал и охранителят отиват в дома на вуйна си. Емрах я предупреждава, че хората са бедни и мястото няма да ѝ хареса.

Джихан звъни на психолога на Хазал, но той е в Берлин. Професор Орхан е зает и обещава да го свърже с негова колежка, която се занимава с подрастващи.

Хазал проверява телефона си. Открива, че всички са ѝ звънели. Момичето се притеснява, че го издирват. Вуйната казва на Емрах, да върне момичето веднага, защото Джихан ще го съсипе. Азми му звъни, но младежът му затваря телефона. Вуйната започва да се кара на племенника си. 

Кериман се чуди кой е любовникът на Дилара. 

Айше се забавлява с кучето на Харун. Той разказва как е намерил любимеца си.

Джихан се обажда на психоложката. Тя като разбира какъв е случаят веднага тръгва, за да се срещне с Хазал.

Махиде казва на племенника си, че е отгледала Айше, след като е останала сираче. Обича я като собствена дъщеря. Дори я нарича сестра на Харун. 

Озан отива в къщата на Рахми. Старецът го настанява там. Озан споделя с дядо си, че не може да се примири, че баща му не го смята за човек. Рахми го съветва да остане малко сам, за да осмисли грешките си.

Махиде гледа видеото с Хазал в Интернет. Дава таблета на Харун, който се радва, че врагът му е станал за смях.

Хазал още е в тоалетната. Вуйната моли момичето да отвори вратата и да излезе. Момичето се нагълтва с хапчета.

Джихан и Айше се срещат пред входа на къщата, където са отседнали младежите. Джихан намира Хазал паднала в банята. Азми хвърля един бой на Емрах. Айше препоръчва да заведат момичето в болница.

В спешното отделение лекарите се грижат за нея. Дилара се обажда на Джихан, но той не смее да ѝ каже какво се е случило. После обяснява, че Хазал не иска да говори с никого, но по-късно ще я доведе в имението. Джихан е разстроен, но Айше се опитва да го успокои. Хазал идва на себе си. Джихан ѝ представя Айше.

Рано сутринта Джихан прибира Хазал в имението. Психоложката ги придружава.

Дилара отива при дъщеря си. Момичето ѝ се извинява.

Айше дава съвет на Джихан как да се държи с дъщеря си.

Времето минава. На Дилара започва да ѝ личи бременността, а Джихан все още страда по загубата на Гюлсерен. Хазал ходи редовно на сеанси при психоложката. 

След два месеца:

Дилара все още си мисли за Харун. Спомня си всички прекрасни моменти, които двамата са имали.

Кериман си тръгва от имението. Дилара ѝ дава пари, за да купи необходимото на Джан.

Освобождават Йозкан от затвора. Джихан го посреща. Кериман се радва, че Бахтияр е купил много продукти. Йозкан се появява. Кериман се радва, но той веднага целува сина си.

Дилара и Хазал разговарят за появата на бебето. Момичето заявява, че вече се е променила.

Емрах е при вуйна си. Все още е безработен. Жената продължава да го упреква за действията му.

Дилара вярва, че Хазал се е променила. Иска да се срещне с психоложката, за да ѝ благодари.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...