loading...

неделя, 29 януари 2017 г.

Утре в "Моят живот": Арестуват Иляс за убийство (30-и януари)


Прочетете какво ще се случи утре (30-и януари) в следващия епизод на турския сериал "Моят живот", който се излъчва от 22:30 до 23:30 часа по Diema Family!

Сечил се връща разочарована от интервюто за работа. Започва да се оплаква на леля си, че цял живот ще живее в мизерия, докато Ефсун живее в имение и кара джипове. Сакине не издържа вече и е решена, че трябва да разкаже какво се е случило и че в двора на Нуран има мъртъв човек.

След като Иляс остава бараката без надзор, за да премести колата, дъщеря му се връща и отива направо там. Там я чака голяма изненада. Неджати се е отвързал и след като тя влиза започва да я души. В същото време Сакине влиза в бакарата и удря шофьора. Двете изпадат в голяма паника, защото си мислят, че са убили човека. Решават да хвърлят тялото му в морето.

Нуран е в паника. От друга страна Ефсун лека-полека започва да изпада в депресия, заради случая. Бахар опитва да успокои сестра си, но без резултат. Ефсун не може да забрави случилото се. След като си мислят, че всичко е приключило и се прибират, пред къщата спира полиция и задържат Иляс заради убиѝство.

Източник: Моят Живот / O hayat benim

2 коментара:

  1. Това е най-добрият турски филм, излъчван у нас през последните години! Супер е!

    ОтговорИзтриване
  2. Още едно потвърждение, че в последно време Нова Тв закупуват по-добри сериали от БТВ.

    ОтговорИзтриване

loading...