loading...

понеделник, 30 януари 2017 г.

Утре в "Трите лица на Ана": Ана Летисия обижда Ана Лусия (31-ви януари)


Прочетете какво ще се случи утре (31-ви януари) в следващия епизод на хитовия латино сериал "Трите лица на Ана", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 14:30 часа по Diema Family.

Ернестина казва на Факундо, че се е опитвала да го открие от известно време, но напразно. Тя му съобщава новината за племенницата му Дженифър. Той съжалява за смъртта на племенницата си и ѝ благодари, че е там в този толкова труден за Марсело момент. Мариано го моли да не обърква нещата, защото Марсело трябва да отговаря за това, че е изоставил Ана Летисия в продължение на три години. Това не е справедливо за нея.

Факундо разбира и ги моли да не съдят прекалено много сина му. Той има много добро обяснение за всичко, което се е случило. Ернестина точно това очаква – едно добро обяснение, защото не може да повярва, че Марсело се е крил през цялото това време.

Рамиро се обажда по телефона на Ана Лусия, за да ѝ съобщи, че Сантяго е вън от опасност и се възстановява в болницата. Съветва я да не ходи до болницата, защото там е съпругата на Сантяго/Марсело. В този момент Ана Летисия го чува и му взема телефона. Тя започва да обижда Ана Лусия без да подозира, че разговаря със сестра си.

Източник: Теленовела-БГ

2 коментара:

  1. Нещо много ви е объркано инфото. Това е за сряда, а не за утре. Вчера дадохте утрешното инфо. А в четвъртък публикувахте не петъчното, а днешното.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Остави, нали дават информация с ден напред. :D

      Изтриване

loading...