loading...

понеделник, 30 януари 2017 г.

Утре в "Малката булка": Акираш се оказва жив (31-ви януари)


Прочетете какво ще се случи утре (31-ви януари) в новите три епизода на хитовия индийски сериал "Малката булка", излъчващ се всеки делник от 16:30 до 18:00 часа по Нова телевизия.

Шивам отказва да се върне в стаята си, докато Нимболи обитава имението. Ананди вижда разкъсаната рокля. Разстройва се и се извинява на Шив, че не е успяла да събере децата им. Нимболи иска да си иде в Джалра. Камли съветва брат си да работи и да и плати ипотеката, ако иска къщата си обратно. 

Харки се изпуска за смъртта на Урми. Камли е шокирана. Нимболи се държи студено с Ананди на сутринта. Диса ѝ казва, че иска да се върнат до Джалра. Лъже я, че е за няколко дни. Кало категорично ѝ забранява. Диса се прибира в стаята си. Камли намира работа на брат си, а той обира шефа си. Ниди решава като единственото момиче да се погрижи за Нимболи. Диса решава да им попречи отново да зарадват детето. Диса отново повдига въпроса за Джалра и Джаго избухва, крещи ѝ повече да не споменава това село в дома му. Диса е бясна, но има нов план - да замине сама и да накара Нимболи да страда за нея. 

Междувременно Нимболи е прекарала нощта у Ниди. Прибира се и търси Диса. Показват Акираш, който е жив и се укрива. Нимболи е много разочарована, че Диса е тръгнала без нея. Иска да я заведат там. Ананди не успява да се свърже с Диса по телефона. Акираш е с нова визия. Качва се на автобуса за Джалра и среща кмета, който не го разпознава.

1 коментар:

  1. аз не мога да ръзбера едно след като Акирач Харки са лоши и тяхните родителители също са били лоши Кундан също то тогава на кого се е метнала Камли толкова добросърдечна и мила може би на чичото тоест мажа на Диса или пък на самата Диса не че Диса е кой знае колко добра но много погребения в този сериал бе Харки умира Акирач умира Урми умря Диса умира Ананди умира Каляни умира

    ОтговорИзтриване

loading...