loading...

понеделник, 30 януари 2017 г.

Утре в "Моята карма": Митхи, Акаш, Амбика и Санкрант тръгват на пътешествие, което е планирано от Амбика, за да убие Митхи (31-ви януари)


Прочетете какво ще се случи утре (31-ви януари) в новите два епизода на хитовия индийски сериал "Моята карма", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 14:30 часа по Нова телевизия.

Мукта решава да напусне, но секретарката я разубеждава. Митхи е на гости на Дамини. Тя се притеснява, че е в тежест за Акаш. Дамини и Канха я уверяват, че Акаш я обича много и ще ѝ помогне. Любовта им ще преодолее всички трудности. Митхи гледа снимка на майка си. Тя казва, че нейните трудности са нищо, в сравнение на Ичха. Тя дори е трябвало да живее с омразата на собствените си деца. Митхи дава на Акаш писмо от Дамини. В него Дамини му казва, че когато момичето се омъжи, то къса връзките със семейството си и разчита само на мъжа си. Тя му благодари, че Митхи е имала такъв късмет да е с него. 

Юви е в кабинета си. Един управител във фирмата също е там. Той се чуди защо Мукта е назначена, повишена още на втория ден и защо Юви я наблюдава постоянно със скрити камери. Юврадж си припомня опита за изнасилване, спасяването на Мукта от Ичха и последвалия арест. Той се заканва да съсипе Мукта. Юви си припомня как е планирал отмъщението си и как след освобождаването си от затвора е променил лицето си, така че никой да не може да го познае. 

Амбика иска голяма сума пари от баща си. Тя е решила да планира много опасна изненада. Митхи си търси златните гривни, подарък от Дамини. Амбика е планирала меден месец за четиримата в Шимла. Митхи не желае да отиде. Акаш ѝ казва, че ще бъде до нея. Той добавя, че без нея няма да има меден месец. Най-сетне Митхи се съгласява, а Амбика е доволна, защото ще може да изпълни плановете си. 

Мукта чака Вишну. Тя му е подготвила романтична изненада. Той ѝ се кара защо е похарчила толкова много... Мукта го успокоява и му споделя, че е повишена за добрата си работа. Сега заплатата ѝ е двойна. Вишну е притеснен. Той смята, че не е нормално. Мукта му обещава да говори с шефа си. 

Митхи се обажда на Дамини и ѝ казва за сватбеното пътешествие, организирано от Амбика. Дамини е притеснена. Митхи я успокоява, че Акаш сега няма нищо общо със стария и всичко ще бъде наред. Двете семейства тръгват на екскурзията. 

Екадеши и Павитра се чудят какво ли е замислила Амбика. Нани идва на гости на Мукта и Вишну. Тя обижда зет си, че Муку от принцеса живее по-лошо от слугиня. Подиграва се с празния им хладилник. Добавя, че Митхи отива на сватбено пътешествие, а Вишну не може да се позволи нищо. Мукта реагира остро, защитавайки любовта си. Вишну се замисля. Митхи, Акаш, Санкрант и Амбика се настаняват в хотела. Амбика се заканва, че са дошли четирима, но ще си тръгнат само три.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...