loading...

понеделник, 30 януари 2017 г.

Нова телевизия скъсява "Малката булка"


От 13-и февруари (понеделник) хитовият индийски сериал "Малката булка" вече ще е с ново разписание.

Поредицата ще се излъчва с по 2 епизода дневно - всеки делник от 16:30 до 17:30 часа. 

Повторения отново ще вървят по Diema Family - всеки делник от 20:00 до 21:00 часа. 

На мястото на "Малката булка" от 17:30 до 18:00 часа ще бъде позициониран новият индийски сериал "Завинаги свързани". Повече четете в "Завинаги свързани" - започва нов индийски сериал по Нова телевизия.

8 коментара:

 1. Знаех си, че ще го скъсят. Нищо, искаше ми се да се излъчва по 3 епизода, за да свърши по 3 епизода, но и така става.

  ОтговорИзтриване
 2. Тоест да свърши по-бързо имах предвид :D Дано новият индийски сериал също да е добър! :)

  ОтговорИзтриване
 3. По добре да го спрат , този сериал е за бавноразвиващи се!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Тк пък да не си много напред с материала, като всички са бавноразвиващи се. Не се изказвай неподготвен без да познаваш хората които го харесват и гледат.

   Изтриване
  2. Аз съм една от ония ревностни почитателки сериала "Малката булка", която прекара две години вперила поглед всяка вечер в екрана и която вече не иска да си губи времето с глупави сцени и безпомощни сценаристи. Може би на тях / сценаристите /им плащат за количество серии, а не за качество. От онази борбена и жива Ананди, не остана и помен. Пред нас е една, слаба, жалка и неспособна да се справи с никакъв проблем жена. Какво да гледам, безпомощния поглед на Ананди или кръвнишкия на Акирач. Стана цял месец едно и също. Не зная още колко серии остават, но аз съм загубена за каузата зрител на този сериал. А като си помисля - колко хубаво започна всичко. Ако има нещо интересно обадете се.

   Изтриване
 4. Лека-полека да го оставят с по нула епизода на ден. Няма да има разлика.

  ОтговорИзтриване
 5. Ако си беше продължил с 3 еп. щеше да свърши края на март, сега просто с 2 еп. ще свърши с месец-два по-късно.

  ОтговорИзтриване
 6. Новият индийски аз го гледах в ютуб но не ми хареса особено и актьорите поечето са доста черни искаше ми се вместо него да изместят по рано пътеки на щастието защото много ми сегледа но несмятам да стоя буден за да го гледам а и аз немога дв разбера товаиндийски сапунен сериал ли е или порно че да го дават през ноща

  ОтговорИзтриване

loading...