loading...

сряда, 4 януари 2017 г.

Дулсе Мария с ново гадже


Бившата непокорна потвърди слуховете, които циркулираха в Мексико от октомври, като публикува снимка, на която се прегръща с половинката си.


Здраве, пари и любов са трите най-чести пожелания за Нова година и на Дулсе Мария вече й се изпълни едното - любовта. Със снимки в социалните мрежи, Дулсе Мария и Пако Алварес, режисьор, музикален продуцент, решиха да обявят официално любовта помежду им, която започна с приятелство през изминалата година. 

Те се запознават през април, когато работят заедно по клипа на певицата "Не умея да плача" (No sé llorar). "Без съмнение, от всички хубави неща, които ми се случиха през 2016, най-хубавото беше, че те срещнах", написа Дулсе Мария към тази снимка, на която е прегърната от гаджето си.

Той, от своя страна, сподели: "Любовта винаги идва неочаквано. Винаги връхлита първо като вихрушка. Любовта идва крещейки, за да може след това мълчаливо да остане в ръцете ни и да напише историята ни, историята на следващите дни от деня, в който се влюбихме".

През октомври започнаха да се появяват слуховете за връзка между актрисата и режисьора, но тя уверяваше, че са само приятели, че му се възхищава много и се чувства комфортно с него, защото той разбирал какво искала тя в артистичен план. 

Въпреки това, любовта им е факт и сега двамата са щастливи и не се притесняват да го изразяват. Поздравления!


Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...