loading...

събота, 7 януари 2017 г.

Норкис Батиста си спомни за Моника Спиър


На 6 януари се навършиха три години от убийството на венецуелската актриса и кралица на красотата, спечелила Мис Венецуела 2004.


Приятели и колеги си спомниха за Спиър. Една от тях е Норкис Батиста, с която играха в "Диво цвете". Норкис използва момента, за да изрази цялото си възмущение от насилието във Венецуела. "И говорейки за диктатура, несправедливост, страх, неправомерна власт, престъпност, вече на три години от смъртта на моята Моника Спиър по вина на престъпността в тази страна, която приключва с всички и нищо не се променя. Днес продължавам да викам и нека се чуе силно: Забранено е да забравиш".

Моника и съпругът й Томас Бери бяха убити на магистрала в Карабобо, Венецуела. Дъщеря им Мая, която бе уцелена в крака и заведена в близката болница, оцеля. Тя се опитва да води нормален живот. Детето живее с родителите на Моника в САЩ. В момента е на осем години и заприличва все повече на родителите си.

Мигел Варони: "Моника Спиър... винаги в нашите сърца"

A photo posted by Miguel Varoni (@soyvaroni) on


Джули Лима: "Днес е от тези дни, в които ставаш чувствителен. Няма значение дали я познаваше лично, или чрез теленовелите, или си от страна, в която името й не е познато, тази новина докосна целия свят, за съжаление, Моника е само една от дългия списък с жертви на несигурност във Венецуела. Все още те сънувам. Сега знам, че ти знаеш, че дъщеря ти е добре и с това и ти си добре. Забранено е да забравиш Моника!"Флавия Глеске: "Липсваш тук"

A photo posted by Flaviagleske (@flaviagleske) on

Шантал Бодо: "3 години Забранено е да забравиш Мона"

A photo posted by CHANTAL BAUDAUX (@chantalbaudaux) on

Всички използват фразата "Забранено е да забравиш", тъй като последната й роля беше в "Забранена страст", римейкът на турския сериал "Забраненият плод".

2 коментара:

  1. Извинявам се, но имате грешка - теленовелата се казваше Забранена страст

    ОтговорИзтриване

loading...