loading...

събота, 7 януари 2017 г.

В следващите епизоди на "Моят живот": Атеш ревнува Бахар от Онур


Прочетете какво ще се случи в следващите епизоди на хитовия турски сериал "Моят живот", излъчващ се всяка делнична вечер от 22:30 до 23:30 часа по Diema Family.

Ефсун продължава да плете интриги. Не е щастлива, въпреки че е разбила сърцето на сестра си. Атеш умолява Бахар за прошка, но е късно. Ефсун лъже Хасрет, че са я пренебрегвали заради Бахар. Оказва се, че Фулия през цялото време е знаела, че любимата на Мехмет Емир е жива. 

Бахар среща Онур в университета. Той е стар приятел, който не е виждала отдавна. Нуран притиска Илrяс, за да принудят Атеш да се ожени за Ефсун. Тя обаче разбива за пореден път сърцата им. Нарича ги убийци, които нямат прави да й говорят за чест. 

Бахар и Атеш отново разговарят, но обясненията на младия мъж не стигат. Любимата му си тръгва огорчена. Нуран разговаря с Мехмет Емир, за да защити Ефсун. Бизнесменът разговаря с Атеш, който му разказва цялата истина за злополучната нощ. Разбиват сърцето на Бахар. Бахар излиза с Онур. 

Хасрет иска да отведе дъщеря си. Нуран вдига скандал да я спре. Ефсун обаче ги гони от пристройката. Атеш ревнува Бахар от Онур. Тя отново е с родителите си и обещава на Илияс да се грижи за тях. Ефсун с изненада разбира, че я чака бедност. Продължава да плете интриги срещу Бахар. Атеш предприема отчаян ход, за да бъде до Бахар.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...