loading...

неделя, 8 януари 2017 г.

Аурора оживява в четвъртия сезон на "Страсти в Тоскана"


Въпреки че героинята на Анна Сафрончик - Аурора, бе убита в епизодите от трети сезон на италианския серил "Страсти в Тоскана", който върви в момента по bTV, тя се завръща в новия четвърти, който в момента се снима в Италия.

Причината е зрителите, които са заплашили, че ще бойкотират сериала, ако сценаристите не я върнат в него. 

Трети сезон на "Страсти в Тоскана" е заснет през 2015-а година в Италия, като две години по-късно (2017-а) усилено се снима четвърти. 

Записите започнаха още в края на ноември 2016-а, като в новите епизоди предстои да видите доста нови сюжетни линии и известни актьори, както и пристигането на новото семейство Астори около които ще се върти интригата. 

8 коментара:

 1. Ура Аурора е жива

  ОтговорИзтриване
 2. Искам да пуснат 4 сезон по БТВ

  ОтговорИзтриване
 3. Сиг ще пуснат 4ти сезон по бтв през 2018 или може би по-късно 😂😂😂

  ОтговорИзтриване
 4. Дано да изльчат 4 сезон на Страстите

  ОтговорИзтриване
 5. Силно се надявам, че БТВ ще закупят и 4-ти сезон. Обожавам европейското кино, защото е различно, истинско и актьорската игра е на много високо ниво.

  ОтговорИзтриване
 6. Чудесна новина, прекрасен сериал, да се надяваме, че ще закупят 4-ти сезон. Красиви и прекрасни актьори ,това все пак е европейско кино.

  ОтговорИзтриване
 7. Това е просто страхотен филм няма такъв БТВ ще съжалява ако не закупи сериите защото много хора го гледат и рейтинга ще е огромен трябва да го пуснат жалко, че го няма в интернет със субтитри да го гледаме там

  ОтговорИзтриване

loading...