loading...

неделя, 8 януари 2017 г.

Утре в "Моят живот": Фулия отива при Хасрет, а Бахар не иска да чува за сестра си (09-и януари)


Прочетете какво ще се случи утре (09-и януари) в следващия епизод на турския сериал "Моят живот", който се излъчва от 22:30 до 23:30 часа по Diema Family! 

Дори и след като разби сърцето и мечтите на сестра си, Ефсун не се чувства щастлива. Бахар дори и не иска да чува за "сестра си" и за Атеш. Ефсун се опитва да се оправдае, но момичето дори не иска да я чуе. Казва ѝ, че е разрушила сватбата ѝ, спала е с мъжа ѝ, разбила е живота ѝ.

Бахар пътува с градския транспорт, за да види Сакине и в този момент се качва и Атеш. Момчето се опитва да ѝ обясни, че е бил пиян и не помни абсолютно нищо, но любимата му даже не иска и да го чуе. Детето на Гюлесер си играе в градината точно на мястото, където е заровен Юсуф. Когато го вижда, Сакине го гони, а майка му не може да разбере на какво се дължи поведението ѝ. 

Сечил казва на Бахар, че тя е казала на сестра ѝ за свадбата. Ефсун и Хасрет се разхождат и жената я пита дали не е имала проблеми през детството си, защото ѝ се струва, че е нервна, а злодейката ѝ казва, че когато не е израснала с родителите си се получава така, оправдава се, че е била пренебрегвана заради Бахар. 

Сечил се разкайва пред Бахар, че е казала на приятелката си за сватбата. Нуран отива в старата си къща, а Сакине през цялото време я гледа презрително, жената започва да плаче за нещастието си и за изгорената си къща. 

От ревност, Фулия отива да говори с първата любов на мъжа си. Казва ѝ, че няма да позволи за един момент да им провали живота, а Хасрет ѝ отвръща, че не иска нищо от Мехмет, а иска само да се вижда с дъщеря си. Появява се приятеля на Бахар от университета. Ефсун отива в къщата на родителите си и започва да ги обвинява. Казва им, че ако не е била тя, те щели да живеят още в мизерия. Нуран се ядосва, връща ѝ всичко и я гони.

Източник: Моят Живот / O hayat benim

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...