loading...

неделя, 8 януари 2017 г.

Утре в "Малката булка": Кундан се опитва да удуши Диса до смърт (09-и януари)


Прочетете какво ще се случи утре (09-и януари) в новите три епизода на хитовия индийски сериал "Малката булка", излъчващ се всеки делник от 16:30 до 18:00 часа по Нова телевизия.

Група мъже влизат в къщата да отвлекат Пушкар, но Камли ги напада. Урми я пита кои може да са били. Нимболи казва на Диса, че иска да срещне истинската си майка ѝ, тя й обещава. От друга страна, Нимболи казва на Ананди, че не е заинтересована да учи карате и бяга. 

По-късно Диса обяснява на Ананди защо иска да говори веднъж с Кундан. В затвора Акирадж научава за неуспешния опит да убият Нимболи, но казва на приятеля си, че е късметлия да го има. 

В същото време, Урми споделя притесненията си с Камли, че след като Кундан се върне, Балка ще бъде по-силна. Кундан побеснява като вижда Диса и Ананди. По-късно Диса се опитва да вразуми Кундан, но Кундан се опитва да я удуши до смърт и тя пада в безсъзнание. 

Ананди и Балка водят Диса в болницата и спират Кундан да ги придружи. Приятелят на Акирадж го съветва да се държи добре и да не си създава врагове в затвора, за да няма проблеми. 

Междувременно Джагдиш казва на Ананди на човека от поправителния дом, че Диса е била или нападната, или има проблеми с дишането. По-късно Нимболи пита Ананди какво се е случило с Диса и иска да посети храма.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...