loading...

неделя, 8 януари 2017 г.

Утре в "Моята карма": Токът спира по време на операцията на Митхи (09-и януари)


Прочетете какво ще се случи утре (09-и януари) в новите два епизода на хитовия индийски сериал "Моята карма", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 14:30 часа по Нова телевизия.

Започва операцията, но тока в болницата спира.. Екадеши отива при Агарт и му казва, че се е опитал да убие сина ѝ. Тя насочва оръжие срещу него и продължава, че ще свърши с бащата, както и със сина. Агарт е шокиран. Екадеши добавя, че полицията го търси. Тогава се чуват сирени. Екадеши заповяда на Каджри да заключат Агарт в мазето и да се преструват пред полицаите. 

Акаш се изкачва към някакъв храм и се моли за Митхи. Токът идва и операцията продължава. Акаш е без сили, но не се отказва. Той достига върха. Там казва, че Митхи е жена му, любовта му. Добавя, че заради майка си е загубил много, но няма да понесе да загуби Митхи. Акаш иска Бог да вземе неговия живот, но да спаси Митхи. 

Тя се събужда с името на Акаш. Вишну му се обажда с добрите новини. Акаш благодари на Бог и припада. Митхи е неспокойна и се озърта наоколо. Мукта я уверява, че ще се обади на Акаш и той ще дойде съвсем скоро. До тогава трябва да поспи и той ще бъде с нея в съня ѝ. Вишну се опитва да се обади на Акаш, но телефонът му е изключен. Мукта идва при него и се чуди къде е отишъл и защо не е с Митхи в този критичен момент. Дамини я чува и ѝ казва, че тя му е казала да си отиде, защото носи само страдание на внучка ѝ. Мукта го защитава. Тя ѝ казва, че не е постъпила правилно. Не вижда ли колко много го обича Митхи. Дамини ѝ отговаря, че заради Акаш сега се бори за живота си. Мукта се опитва да ѝ обясни, но Нани се намесва и казва, че Дамини е живяла по-дълго и е видяла повече неща. Добавя да не спори с възрастните. 

Акаш казва, че ще забрави Митхи. Животът му без нея ще бъде наказание, но щом тя ще бъде в безопасност, той е готов да го понесе. Екадеши отива до болницата да занесе дар от храма за Митхи от Акаш. Тя вижда, че Дамини черпи със сладкиши и разбира, че Митхи е вън от опасност. Тя ядосано захвърля дара. Нани я вижда и и казва, че сигурно е дошла да види как е Митхи. Подиграва я, че скоро Акаш ще е с нея. Тя ѝ отговаря, че това никога няма да се случи. Нани я пита какво е наумила, а Екадеши я дразни с брака на Вишну и Мукта. Нани ѝ казва, че ще арестуват Акаш за нападението над Митхи. Тя добавя, че той е бил единствен с нея и ако Дамини направи изявление, синът ѝ отива в затвора. Екадеши ѝ казва, че Акаш е невинен. Нани отговаря, че този път и тя е сигурна в това, но иска да я предупреди. Двете тръгват.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...