loading...

четвъртък, 2 февруари 2017 г.

Утре в "Малката булка": Ананди и полицията спасяват Нимболи (02-ри февруари)


Прочетете какво ще се случи утре (02-ри февруари) в новите три епизода на хитовия индийски сериал "Малката булка", излъчващ се всеки делник от 16:30 до 18:00 часа по Нова телевизия.

Шивам се събужда от лош сън и го разказва на Ананди. Ананди го успокоява и се опитва да го накара отново да заспи. Акирадж помага на магьосника, тъй като му става зле и получава работа при него. От друга страна Ананди се притеснява, че не намира Нимболи в стаята й и отива да каже на Джагдиш и Ганга. 

В същото време Нимболи е шокирана като разбира, че е подминала Джалра. Кондукторът предлага да я оставят на връщане. Магьосникът показва на Акирадж няколко трика на магията. Нимболи слиза от автобуса и следва двойката, за да спаси малкото момиче. 

От друга страна полицейският инспектор информира Джагдиш, че Нимболи е в Белва и Ананди се притеснява, че ще отнеме време да стигнат до там. 

По-късно двойката и Пандита се стряскат, защото чуват телефона на Нимболи да звъни. Нимболи отговаря на обаждането на Ананди и я моли за помощ, но телефонът й се изключва. Нимболи развързва момичето и тръгват да бягат, но скоро двойката ги хваща и Пандита предлага да жертва и двете. 

Кало и Ганга се молят за безопасността на Нимболи. По-късно Ананди, Джагдиш и полицията спасяват Нимболи и момичето, но Пандита ги предупреждава за техния край.

1 коментар:

loading...