loading...

сряда, 1 февруари 2017 г.

Утре в "Моят живот": Пред вратата на Нуран се появява Неджати (02-ри февруари)


Прочетете какво ще се случи утре (02-ри февруари) в следващия епизод на турския сериал "Моят живот", който се излъчва от 22:30 до 23:30 часа по Diema Family!

Прислужницата в имението Атахан съобщава на Хюлия, че Нуран е в стаята на Неджати. Точно когато Нуран излиза със златото в ръце, Хюлия я спира и започва да крещи. Хюлия иска да види какво носи в ръцете си, но през това време се появява Ефсун и започва да се кара с Хюлия. Хюлия се прибира в имението. Нуран съобщава на Ефсун, че е намерила златото. Тя, щастлива, я разцелува. 

Докато Бахар и Атеш седят на една пейка в университета, Ефсун идва и им казва, че ще следва в същото висше учебно заведение. Атеш си тръгва, а Бахар показва подаръка ѝ от Атеш. Мехмет Емир идва при Ефсун и Бахар и се сбогува с дъщеря си, след което си тръгва. Тюляй и Онур се запознават с Ефсун. След това Бахар и Ефсун тръгват за лекции. 

Сакине продължава да изпитва угризения на съвестта. Нуран ѝ показва торбата със злато, а след това я успокоява. 

Докато Атеш преподава лекция, Ефсун става и започва да се изявява. Един от студентите ѝ се подиграва, а тя сърдита напуска залата. 

Мехмет Емир отива да говори с Недим. Докато го правят той се засича с Хасрет, която е отишла да предаде нова стока. Вижда как носи тежкия чувал, но не иска да я притеснява и се отказва да говори с нея.

Бахар и Атеш отново се скарват... Тя си тръгва натъжена, той-също.

Бахар отива на вечеря у Тюляй. Тюляй е поканила и Онур. Бахар нищо не казва и сядат да вечерят. Ефсун се обажда на Атеш и му казва, че Бахар в момента е на вечеря с Онур. Казва му адреса. Той отива там и ги вижда.

Пред вратата на Нуран се появява Неджати...

Информацията е написана за Теленовелас Новини! 

3 коментара:

  1. Милата Ефсун направо ли се къса сърцето да нея горката толкова преживя о изстрада

    ОтговорИзтриване
  2. Ааа малко й е. Хак да й е всичко което ще й се случи като ламти за чуждото.

    ОтговорИзтриване

loading...