loading...

четвъртък, 2 февруари 2017 г.

Утре в "Малката булка": Откарват Нимболи в болница (03-ти февруари)


Прочетете какво ще се случи утре (03-ти февруари) в новите три епизода на хитовия индийски сериал "Малката булка", излъчващ се всеки делник от 16:30 до 18:00 часа по Нова телевизия.

Свещеникът се приготвя да пренесе в жертва момиченцето, но точно в този момент звъни телефона на Нимболи, но тя успява да се скрие зад едно дърво. Ананди се притеснява, че Нимболи не се обажда и решава пак да ѝ се обади. Тя разказва на Ананди и Джагдиш за Мадхура и ги моли да я спасят. Нимболи не може да се сдържи и иска на всяка цена да спаси момичето, но я хващат. Джагдиш и Ананди спасяват Нимболи и Мадхура. Джагдиш моли инспектора да върне момичето при нейните родители. 

Нимболи има висока температура и я водят в болница. Ананди се обажда на Диса, за да ѝ каже за състоянието на Нимболи, но Диса нарочно не си вдига телефона. Акирадж моли магьосника да го научи на някои трикове. Тъй като Диса не си вдига телефона, Ананди се обажда на Камли и разказва всичко. Диса след като разбира, заминава веднага за Джетсар. 

Диса е бясна, но потиска своите емоции. Нимболи разказва на Диса какво се е случило. Диса ѝ обещава, че повече няма да я остави и обвинява Ананди, че тя е виновна за случилото се. Диса не иска да слуша обясненията им и им казва, че ще отведе Нимболи в Джалра. Джагдиш казва на Диса, че Ананди е майката на Нимболи и само тя може да решава. Диса не допуска доктор Анант да лекува Нимболи. Ананди се чуди защо Диса се държи така.

Източник: Малката булка/ Balika Vadhu

1 коментар:

  1. хубава информация но половинатаот инфото е отстария епизодтоест от снощи

    ОтговорИзтриване

loading...