loading...

четвъртък, 2 февруари 2017 г.

Утре в "Твоят мой живот": Майката на Дениз умира (3-и февруари)


Прочетете какво ще се случи утре (3-и февруари) в следващия епизод от втори сезон на хитовия турски сериал "Твоят мой живот", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Хазал е бясна на Джансу. Севинч отива при нея в стаята ѝ.

Преди партито Хазал открива пакета с плаката на Бялата роза в стаята на Джансу. Севинч я вижда там и започва да роптае срещу Джансу. Тогава Хазал обяснява на детегледачката, че на плаката е майката на Дениз. 

Хазал разказва какво се е случило на партито. Момичето започва да се оплаква от родителите си на Севинч. Казва, че се страхува от реакцията на Джихан.

Кериман пита какво се е случило с Джансу. Дилара обяснява на лелята, че Хазал е направила плаката с фотошоп. Кериман не е учудена за постъпката на момичето, което е отгледала, защото е внучка на Рахми...

Харун не може да повярва, че Дилара е била бременна. Смята, че това са клюки. Махиде го уверява, че го е чула с ушите си. Харун се съмнява. Махиде предполага, че бебето на Дилара е негов син. Харун смята, че е истина и затова любимата му се е омъжила отново за Джихан. Бизнесменът е на седмото небе от щастие, че има син. Веднага звъни на Дилара, но тя не си вдига телефона. Харун отива в имението, за да се види с Дилара. Махиде се опитва да го спре, но той не я слуша.

Джихан отново отива при Айше. Тя се панира и започва да говори много. Джихан иска да си поговорят двамата за някои неща. Телефонът му звъни. Той прекъсва разговора с психоложката и отговаря на обаждането на съпругата му. Дилара му съобщава какво е направила Хазал. Айше го пита какво се е случило. Джихан ѝ казва, че двете му дъщери са се скарали и трябва да тръгва. Обещава на психоложката, че по-късно ще говорят. Айше е шокирана и се обажда на приятелката си.

Дениз отива в болницата, но лекарите установяват смъртта й. Младежът е в шок.

Кериман пита Рахми откъде Хазал знае. Старецът започва да обяснява, но Джихан се прибира. Джансу е отчаяна, че вече е загубила Дениз. Джихан ѝ обещава да накаже Хазал.

Джихан вдига страхотен скандал. Хазал казва, че е намерила плаката в стаята на Джансу. Настоява всички да ѝ повярват. Джихан отнема таблета и телефона на момичето и изключва интернета ѝ.

Харун е пред вратата на имението. Но размисля и си тръгва. Решава да измисли друг начин за да се срещне с Дилара. Сега осъзнава, че не може да види сина си.

Джихан я наказва, но Хазал му се противопоставя. Джихан ѝ предлага тя да избира или да живее по правилата на дома или да го напусне. Хазал с неохота се подчинява и отива в стаята си.

Джансу търси по телефона Дениз, но той не ѝ отговаря. Пише му съобщение. Младежът не отговаря, защото е съсипан от мъка.

Харун отново звъни на Дилара. Севинч взима телефона и вижда кой търси шефката ѝ.

Джихан пита баща си дали има пръст в инцидента с Дениз. Рахми си признава.

Джихан казва на Дилара че плакатът е истински, а не е манипулиран с фотошоп. Рахми разказва, че е говорил с Нергиз да раздели двамата влюбени. Старецът казва, че е изпратил плаката, но явно го получила Джансу.

Джихан отива в стаята на Хазал и плаче. Съжалява, че дъщеря му е толкова лоша. Той е съсипан от изненадите, поднесени от съдбата.

Дениз е отчаян. Страда от смъртта на майка си.

Харун минава с яхтата си покрай имението и наблюдава какво се случва в къщата с бинокъл. Вижда през прозорците как Дилара се грижи за бебето.

Дилара се притеснява дали Хазал няма да разкрие истината за миналото на Нергиз на Джансу. Джихан я успокоява, казвайки ѝ, че винаги ще е до нея, за да се справят със ситуациите и с децата си. Джихан е уверен, че макар доста трудно ще успее да промени Хазал.

Кериман започва да се разпорежда в кухнята. Кара Севинч да ѝ помага в готвенето. Детегледачката ѝ  казва, че това не е нейна работа. Кериман побеснява. Типично в неин стил поставя Севинч на място.

Йозкан не може да приеме липсата на сестра му. Веднага ѝ звъни. Казва на сестра си, че се е затъжил за бебето. Кериман му разказва последните клюки за майката на Дениз. Йозкан предупреждава сестра си да не би да се е изпуснала пред някой за Нергиз. Кериман започва да му разказва за случилото се на партито на Хазал.

Озан си търси работа. Докато говори по телефона с Еге, дава назад и удря колата си в друга.

Хазал се появява на закуска, но Джихан ѝ напомня за наказанието. Тя се прибира в стаята си и започва да крещи. Джихан отива при нея и настоява Хазал да изтърпи наказанието си.

Дениз отива в имението. Вдига скандал на Рахми. Дори го заплашва с убийство. Обвинява стареца, че е убиец. Всички стават свидетели на скандала. Джихан се намесва. Дениз му казва, че майка му е умряла. Преди да получи криза се е срещнала с Рахми. След разговора с него са я откарали в болница и там е починала. Джихан му поднася съболезнованията си. Дениз е ядосан и заявява, че Нергиз е била права, като е искала да се разделят с Джансу. Обещава, че дъщерята на Джихан никога няма да види очите му повече.

Дилара иска обяснение от Рахми. Той отрича да е ходил у Дениз. Джихан му казва, че след срещата си с него, Нергиз е получила сърдечна криза и е умряла. Рахми продължава да отрича. 

Джансу чува разговора. Пита баща си дали Нергиз наистина е починала. Кой им е казал? Дали Дениз не го е сторил, идвайки в имението. Настоява да я заведат при любимия ѝ.

Рахми доказва, че не е ходил в дома на Дениз. Севинч и Хазал чуват всичко.

Инджи разбира, че приятелката ѝ е починала. Бурак също се чуди.

Джихан също се чуди как да разкаже на дъщеря си историята на Нeргиз. Казва ѝ, че жената е работила като компаньонка в бар. Джансу не може да повярва. Все още си мисли, че това е следствие от шегата на Хазал. Джихан  разказва, че Рахми е познавал Нергиз от младежките си години. Джансу пита баща си, защо Дениз трябва да отговаря за греховете на майка си. Освен това тя  заявява, че много обича младежа и не я е грижа какво е вършила Нергиз на младини.

Бурхан също е обичал жената, страдал е с години по нея. Инджи упреква бившия затворник, че я е унищожил. Бурхан я е посетил и тя е получила криза. Инджи казва, че Нергиз има син, който се казва Дениз.

Енгин предполага, че Джансу се е сринала. Озан кара колата на ремонт в сервиза. Кериман звъни на брат си, че майката на Дениз е умряла и му разказва за скандала, направен от младежа в имението. Брат й е шокиран. Йозкан се опитва да обясни на младежа каквото знае за Бялата роза.

Лейля се прибира от Анкара и отива при приятелката си. Айше ѝ разказва за срещата си с Джихан. В това време той ѝ звъни, но Дилара се появява и затваря. Айше иска веднага да му върне обаждането, но Лейля я спира. Дилара не може да приеме Дениз за Джансу. Джихан упреква себе си, че не е добър баща...

7 коментара:

 1. Какъв Бурак, героят се казва Бурхан!!! Бурак няма в сериала!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Точно така!Няма никакъв Бурак в сериала!Повечето имена са ги написали грешно.Както и Наргиз,не се пише с "а",а с "е"!!Първо се научете да пишете и после качвайте инфо!!

   Изтриване
  2. Изобщо не ми обръщайте внимание на злобарите. Ще ви помоля да продължавате да пишете, резюметата са страхотни и описват детайлно всичко. Голям праз, че са объркали няколко имена. Големи мрънкялници сте, като не ви изнаса, просто не четете.

   Изтриване
  3. Съжалявам ако в някоя част на текста са объркани имената. Това е защото е изключително трудно едновремено да гледащ серията, да слушаш диалога и да пишеш превръщайки пряката в непряка реч или да описваш някоя сцена. Бих приел критиката, ако все пак този който ме упреква застане с името си или тези грешки които описва са системни. Но тези хора, които не уважават труда ми, бих искал да припомня библейската притча за онази прелюбодейка, която народът завел при Исус Христос и го е помолил да я накаже заради греховете й. Тогава Той е казал "Който от вас е безгрешен нека да хвърли камък". Хората са си разотишли, А Исус казва на жената "Отиди си и повече не греши".

   Изтриване
 2. Не стига че хората са си направили труда,но и не оценявате.Какво значение има,дали е объркано името,нали се сещате за кой става въпрос.Объркали са Бурак,но се сетихте че е Бурхан.Каквото и да се прави все сте недоволни.Неблагодарници.

  ОтговорИзтриване
 3. Супер сте! Не обръщайте внимание на разни хапльовци! Продължавайте все така напред! Всички ние,които четем написаното от вас,сме ви безкрайно благодарни!

  ОтговорИзтриване
 4. Пишете! Интересно ми е!Всичко ми е ясно.

  ОтговорИзтриване

loading...