loading...

понеделник, 6 февруари 2017 г.

Днес в "Ритъмът на мечтите": Викрант отвлича Симар (06-и февруари)


Прочетете какво ще се случи днес (06-и февруари) в новите два епизода на хитовия индийски сериал "Ритъмът на мечтите", излъчващ се всеки делник от 21:30 до 22:30 часа по Diema Family.

Докато всички са в къщата и се забавляват, на горния етаж се появява мистериозна жена. Тя слиза при останалите, като през това време всички започват да припадат един след друг. Прем остава в съзнание и тръгва към жената, за да овладее ситуацията. Тя, обаче, забива спринцовка във врата му. Симар се обръща към него и вижда, че той не може да помръдне и е парализиран. Тя помага на Прем и се насочва към мистериозната жена. Когато маха шала от главата ѝ, става ясно, че това е Викрант. 

Викрант признава пред всички, че той е отговорен за похищението на Прем. Той допълва, че всичко е направил от любов към Симар. Тя не може да повярва на ушите си. 

Прем се изправя и се запътва към Викрант, но той го удря по главата. Започва да го налага. В този момент Симар успява да се скрие. Викрант забелязва, че я няма и тръгва да я търси. Последва я в храма, а тя спира тока, за да не може да я види. Той успява обаче да включи тока и се приближава до Прем. Опира нож в гърлото му. Заплашва, че ако Симар не излезе, ще убие Прем. Симар отива към Викрант, а той я отвежда от къщата. 

По-късно Симар се събужда на непознато място - оказва се склад, в който Викрант я е затворил. Опитва се да избяга, но Викрант я вижда и ѝ попречва...

Информацията е написана за Теленовелас Новини! 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...