loading...

неделя, 5 февруари 2017 г.

Утре в "Моят живот": Ефсун решава да каже, че бременна от Атеш (06-и февруари)


Прочетете какво ще се случи утре (06-и февруари) в следващия епизод на турския сериал "Моят живот", който се излъчва от 22:30 до 23:30 часа по Diema Family!

Ефсун е в Геленджик при Нуран. През това време Бахар се прибира и сестра ѝ започва да ѝ държи сметка къде е била досега. Иляс също се прибира и Ефсун веднага му казва какво е правила другата му дъщеря. Иляс не може да повярва и я пита дали е вярно. Бахар му отговаря, че много обича Атеш, а той не може да повярва на ушите си. Излиза навън разплакан. Бахар го последва и започва да плаче, но Иляс е твърд, че дъщеря му не бива да се държи така. 

Ефсун отива в тоалетната, а Нуран я последва. Ефсун започва да повръща, а Нуран се чуди какво ѝ е. Пита дъщеря си дали не е бременна. Ефсун веднага ѝ идва идеята да каже, че е бременна от Атеш. 

Арзу се блъска без да иска в Арда, който е полугол. Арда започва да гали лицето ѝ и да флиртува с нея. Хюлия ги вижда...

Бахар и Атеш не спират да мислят един за друг. Пред това време Ефсун вече се подготвя да каже, че ще става майка и гледа корема си. 

Неджати вижда Бахар, докато пресича улицата. Той обаче се е запътил за дома на Сакине. Влиза вътре, докато Сакине и Сечил закусват. Сакине не може да повярва на очите си. 

Докато са в лекции Ефсун се прави, че ѝ става лошо. Излиза навън...

Информацията е написана за Теленовелас Новини! 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...