loading...

понеделник, 6 февруари 2017 г.

Утре в "Моята карма": Амбика с поредния си коварен план (07-и февруари)


Прочетете какво ще се случи утре (07-и февруари) в новите два епизода на хитовия индийски сериал "Моята карма", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 14:30 часа по Нова телевизия.

Мукта се обажда на Вишну. Той е нервен и отговаря рязко. Мукта чува шум от улично движение и го пита защо не е в офиса. Вишну я лъже, че е на посещение. Той се чуди как ще ѝ каже истината. Амбика крие телефона на Акаш в гардероба на Екадеши. Ратхор разговаря със сестрата. Той я пита дали си спомня нещо около датата 21ви август 1988-а г. Сестрата му отговаря, че тогава е започнала работа. Тя си припомня за пациентка, приета в болницата с 70% изгаряния. Същият ден е родила момиче. Ратхор пита какво се е случило с бебето, но тя не знае. Не може да каже дали момиченцето е оживяло или не. Ратхор ѝ подава визитка си, моли я да му се обади, ако се сети нещо.

Акаш и Митхи съобщават радостната новина на Мукта и Вишну. Те ги канят на тържеството, което организират. Амбика лъже Митхи, че си е изкълчила глезена и изпраща Митхи да занесе дрехите, които носи в стаята на Екадеши. Тя се надява Митхи да намери телефона на Акаш и така да затвърди съмненията ѝ. Екадеши заплашва Амбика да внимава. Тя добавя, че се досеща за игричките и, но ако нещо се случи със синовете и, ще съжалява. Амбика не ѝ остава длъжна и ѝ отговаря, никога да не забравя чия дъщеря е тя. Тонът на Екадеши омеква, а Амбика се гаври с нея и я изпраща за кафе, защото има главоболие.

Митхи се кани да излиза. Тогава чува звън на телефон. Тя намира телефона на Акаш и се чуди какво прави тук. Амбика се присъединява към Митхи. Тя подсилва съмненията ѝ, че Екадеши иска да я убие, защото още не забравила за старата вражда.

Мукта избира рокля за Митхи. Юви идва при нея и ѝ прави комплименти. Той също поръчва рокля, но за Муку. Мукта се прибира и съобщава на Вишну за празненството в чест на Митхи. Вишну я пита какво ще облече, а тя му отговаря, че любовта им е достатъчна. Вишну е тъжен, че не може да купи нова рокля за съпругата си.

Ратхор споделя с Джоги притесненията си. Той му разказва за своето минало, Малвика и евентуално живата им дъщеря. Добавя, че Амбика не е дете на полицая. Той продължава, че може би Амбика е негова дъщеря, но защо не са му казали истината... Амбика сменя лекарствата на съпруга си. Тя със задоволство констатира, че е направила всички приготовления за едно специално тържество утре...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...