loading...

понеделник, 6 февруари 2017 г.

Утре в "Твоят мой живот": Дилара казва на Харун, че Демир е негов син (7-и февруари)


Прочетете какво ще се случи утре (7-и февруари) в следващия епизод от втори сезон на хитовия турски сериал "Твоят мой живот", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.
Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Дилара търси в коя болница е настанен Харун. Накрая звъни на неговия номер. Махиде казва на Чаатай да вдигне и да каже какво се е случило с племенника ѝ.

Джихан пита кой е пострадал, но Дилара му казва, че една приятелка е претърпяла инцидент. Хазал се стяга да отиде на терапия при Айше.

Лейля дава съвет на приятелката си какво да каже на Хазал, за да прекрати терапията.

Хазал се хвали, че обича психоложката ѝ я счита за приятелка. Джихан отново упреква Хазал за постъпката ѝ.

Айше казва на Джихан, че е влюбена в него и повече не може да бъде лекар на дъщеря му.

Влизайки в кабинета, Хазал започва да разказва на психоложката какво се е случило на рождения ѝ ден. Айше се опитва да я прекъсне. В това време се обаждат на Джихан, че Джансу е пострадала. Той веднага тръгва към ранчото.

Махиде съобщава на Айше, че Харун е катастрофирал. Психоложката прекъсва сеанса и тръгва.

Хазал среща Мерве в клиниката на Айше. Двете решават да се помотаят заедно, защото сеансите им са отменени.

Джихан отива при Джансу. Момичето е припаднало, но му няма нищо. Той предлага двамата да обядват заедно. Джансу разказва как Дениз е постъпил с нея на погребението на Нергиз. Джихан обяснява на дъщеря си, че ще се съвземе. Тогава Джансу споделя, че вече Дениз я е забравил, тъй като си има ново момиче. Джихан разказва на дъщеря си за първата си любов, за да я разсее.

Айше отива в болницата при Харун. Чаатай продължава да разследва катастрофата. Лекарят казва, че операцията е преминала успешно и след няколко часа ще преместят пациента в стая.

Дилара звъни на Махиде. Тя отказва да вдигне телефона. Дилара разказва на бебето, че баща му е спасил живота ѝ.

Айше разпитва как се е случило това. Махиде отговаря, че е било нарочно. Някой се е опитвал да убие Харун.

Хазал и Мерве отиват в клуба, където свири Йозгюр. Там се запознават с друг член на групата - Дженгиз. Йозгюр веднага започва да сваля Хазал. Мерве коментира, че си е харесала Дженгиз.

Дилара се обажда на Джихан. Пита го дали ще се прибира рано. После му казва, че ще отиде до болницата, за да види неин катастрофирал приятел.

Рахми се опитва да говори с Джансу. Кериман обаче отново започва да ръси нейните лафове. Джансу си тръгва, а Рахми се скарва със сестрата на Йозкан.

Хазал и Мерве коментират как е минала срещата с музикантите.

Севинч се появява с храната. Хазал я моли да каже на баща ѝ, че се е върнала веднага след терапията. После дава пари на Севинч.

Дилара излиза. Севинч пита Кериман какъв ѝ е проблемът. Кериман се ядосва и вдига скандал на детегледачката.

Йълдъръм съобщава на Джихан че Харун е блъснат от кола. И той се съмнява, че произшествието е умишлено.

Джандан продължава да се интересува от състоянието на жертвата ѝ.

Дилара отива в болницата. Малко се притеснява, но все пак намира смелост да посети любимия си. Използва, че Айше е оставила Харун сам в стаята и влиза при него. Казва му, че не е предполагала колко силно я е обичал. Целува го и си тръгва. Харун се събужда, изричайки нейното име. Не може да повярва, че любовта на живота му е дошла в болницата. Дилара му иска прошка. Той я пита дали Демир е негов син. Тя потвърждава. 

Джандан ги вижда, че са заедно. Махиде я дърпа. Казва й, че не иска да се виждат с Харун. Лелята заплашва Джандан и я предупреждава да не действа на своя глава. След като гони Джандан, Махиде наблюдава срещата между двамата влюбени през стъклото.

Харун моли Дилара да не го лишава от сина му. Тя му обещава, че ще го вижда редовно. Казва му, че го обича и го целува.

Йозкан и Енгин се канят отново да излизат. При тях идва Дениз. Младежът го моли да отидат при Инджи. Йозкан го пита ще му бъде ли по-лесно, ако разбере за миналото на майка му. Без да иска Йозкан споменава баща му. Дениз отговаря, че не познава баща си. Младежът се чувства изгубен. Не знае кои са му роднините. Йозкан продължава да го успокоява, но Дениз е непреклонен.

Харун е щастлив от посещението на Дилара. Тя му е изпратила снимки на детето.

Джансу намира в Интернет профила на новата приятелка на гаджето ѝ.

Дениз отива да се срещне с Инджи. Представя ѝ се. В заведението влиза Бурхан. Той вижда, че Йозкан и Дениз седят при собственичката на бара. Жената разказва историята на покойната ѝ приятелка. Казва на Дениз, че след като родителите му са се оженили, Нергиз не се е връщала към този живот. Инджи отново го моли да спре да се интересува от миналото на майка си. Дениз директно я пита кой е баща му.

Джихан се обажда на Дилара. Казва ѝ, че Джансу е паднала от коня. Дилара се притеснява. Той пита съпругата си, защо дъщеря им не е говорила с нея. Казва ѝ да си отговори сама на този въпрос. Дилара отива в стаята на Джансу. Иска да говорят, но момичето отказва. Дилара я прегръща и двете просто мълчат.

Инджи казва на Дениз, че трябва да се гордее с майка си. След като младежът си тръгва, жената отива при Бурхан. Той я пита дали Дениз е негов син...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...