loading...

понеделник, 6 февруари 2017 г.

Утре в "Ритъмът на мечтите": Викрант казва на Прем, че никога няма да намери Симар (07-и февруари)


Прочетете какво ще се случи утре (07-и февруари) в новите два епизода на хитовия индийски сериал "Ритъмът на мечтите", излъчващ се всеки делник от 21:30 до 22:30 часа по Diema Family.

Цялото семейство се струпва около Прем и правят опити да го събудят. Той идва в съзнание и разказва какво се е случило. Прем разказва всичко и на дошлия полицай. Всичко от семейството започват издирването на Симар. 

Прем, Роли и Сидхант отиват в къщата на Викрант. Отваря им непознат човек, който им заявява, че нищо не знае. Претърсват сградата, но не намират нищо. През това време се обаждат на Роли и ѝ казват, че Анджали също я няма. Тя информира Сидхант и Прем. 

Когато се прибират, пред къщата Прем вижда пръстена на Симар. Той смята, че тя им е оставила следа, за да я намерят. Роли пък намира обецата ѝ. 

На следващия ден излизат да търсят отново Симар. Сидхант вижда изоставена кола по пътя. В същото време Викрант се обажда на Прем. Той му казва, че няма да успее да намери Симар. В това време се чува звън от камбана. Всички тръгват да претърсват района. 

Роли среща мъж, който я информира, че е видял Симар и им показва посоката към една къща. Когато влизат в постройката, инспекторът, който издирва Симар, звъни на Прем и му съобщава, че по сигнала на телефона на Викрант са намерили местоположението му. 

Тримата се запътват към гарата, а Прем вижда двама маскирани да се качват в един автобус. Мисли си, че са Симар и Викрант. Качва се в автобуса...

Информацията е написана за Теленовелас Новини! 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...