loading...

вторник, 7 февруари 2017 г.

Утре в "Малката булка": Акирадж се разкрива пред Балка (07-и февруари)


Прочетете какво ще се случи утре (07-и февруари) в новите три епизода на хитовия индийски сериал "Малката булка", излъчващ се всеки делник от 16:30 до 18:00 часа по Нова телевизия.

След като селяните намират бутилката от алкохол, Акирадж я чупи и дава отговора си в храм. Селяните му се извиняват. Нимболи и Пампури си играят с ваза, която Балка разпознава, че е нейна и се ядосва, че я използват. 

В същото време Акирадж отива като просяк в дома си и е шокиран да види Диса и Нимболи там. Анант поставя под въпрос Джагдиш за вземане на родителските права над Нимболи от Диса. 

В същото време Шивам съобщава добрата новина на баба Кало, че е спечелил конкурса с рисунки и пита кога ще си дойде майка му. Шивам намира двата медальона. След като ядосаната Ананди удря шамар на Шивам, баба Кало му разкрива, че Нимболи е неговата сестра Нандини и след това казва, че не е трябвало да крият от него. 

След като Ананди разкрива всичко, Джагдиш казва на всички, че за момента не трябва да казват истината на Нимболи. Една жена казва на Ананди да се срещне с Мони Баба, тъй като е говорил за нея преди няколко дни. 

Пушкар предупреждава Кундан да не посяга на Нимболи. В същото време селянин се радва да си върне пръстена обратно от Мони Баба, който е бил откраднат от Акирадж. Анант подсказва на Ананди, че Диса манипулира Нимболи срещу нея, но тя се ядосва. По-късно Мони Баба дава благословия на Балка и успява да се разкрие пред нея без никой да го разпознае.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...