loading...

вторник, 7 февруари 2017 г.

Утре в "Моята карма": Ратхор се оказва истинският баща на Амбика (08-и февруари)


Прочетете какво ще се случи утре (08-и февруари) в новите два епизода на хитовия индийски сериал "Моята карма", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 14:30 часа по Нова телевизия.

На Митхи се присънва майка ѝ. Ичха съветва дъщеря си да гледа отвъд това, което вижда с очите. Юви купува нова рокля за Мукта. Тя не я иска, защото е скъпа и не може да си я позволи. Юви я убеждава да я вземе като ще плаща месечни вноски за нея. Вишну се прибира и иска да изненада Муку със специален подарък. Тя се появява пред него облечена с новата си рокля. Изглежда зашеметяващо. Мукта му разказва за сделката с Юви, а Вишну реагира ужасно. Той я обижда, че прабаба ѝ е права и един бедняк няма право да се ожени за принцеса като нея. Добавя, че ѝ е купил рокля, но цената е в пъти по-малка, от тази която е облякла. Вишну хвърля кутията с роклята. Мукта е много наранена. Тя му отговаря, че цената на дрехата няма значение. Но той ѝ повтаря да си носи роклята, която си е избрала. 

Партито започва и Акаш и Митхи посрещат гостите си. Единствените недоволни са Нани и Амбика. Джоги кани и Ратхор да се присъедини към тях. Той не желае да се среща с Чаухан, който най-вероятно също е поканен. Тхакур го уверява, че инспекторът няма да дойде, тъй като има служебен ангажимент. Ратхор се съгласява. Той си казва, че съдбата е решила да го запознае и с другата му дъщеря. 

Вишну се подиграва на Мукта да не крие скъпата си дреха. Той обаче забелязва, че тя е облякла сарито, купено от него и млъква. Муку разплакана му казва, че не може да я разбере и за нея единствено значение има любовта, а не стойността на подаръка. Нани забелязва евтината дреха на Мукта, сравнява я с тоалета на Митхи и се ядосва още повече. Вишну се извинява на Мукта и двамата се сдобряват. 

Амбика излиза пред всички и запява песен. Тя казва, че това е спомен от майка ѝ, която е умряла в деня на нейното раждане. Ратхор си спомня песента и Малвика. Той казва на Джоги, че вече няма съмнения. Ратху е щастлив, че е намерил дъщеря си. След това Рахувендра и Амбика се запознават. Срещата им го разтърсва из основи. Той споделя с Джоги, каква странна съдба са му предопределили боговете. Дълги години е живеел в чужбина с надеждата, че дъщеря му от Тапася е жива и някой се грижи за нея. Сега разбира, че има по-голяма дъщеря от съпругата си Малвика, която са крили от него. Ратхор плаче. Той иска да отиде и да ѝ каже, че е баща ѝ още сега. Джоги го спира. Казва му, че трябва да изчака подходящ момент, защото Амбика счита инспектора за свой баща. Ако ѝ го каже просто така, може да я изгуби завинаги. Амбика следва плана си. Тя подава на Санкрант питие с алкохол. Тя си мисли, че един алкохолик никога не се отказва от пороците си и е права...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...