loading...

вторник, 7 февруари 2017 г.

Арасели Арамбула и Едит Гонсалес защитават своята "Доня"


Когато става дума за една героиня и две различни изпълнения, неизбежно е да няма сравнения, спорове коя е по-добра и защити.


Почти седем години от финала и с една нова версия в ефир - "Донята" с Арасели Арамбула - Едит Гонсалес разбунтува наскоро социалните мрежи, припомняйки своята "Доня Барбара", история, която беляза преди и след в кариерата й. "Спомняйки си "Доня", тази наистина е добре сложена #АзСъмДоняБарбара", написа мексиканката към снимка от мелодрамата. "Не, не грешите. Доня Барбара е истински символ на съпротива пред колониализма. Тя е дива, както добре го казва името й, тя въплъщава #БяснаСила", добави Едит. 

Съвпадение или не, истината е, че малко след това Арасели излезна в защита на своята "Доня". ""Донята", силата на една жена пред живота, който я е направил сурова. Алтаграсия Сандовал дори така е човечна, чувствителна и не прилича на никого", увери и продължи: "Много щастлива с тази история и ми харесва, защото дори съперниците я гледат, сигнал, който ще яхнем". 

Противно на очакванията, между Едит и Арасели няма никакво съперничество. Преди да започне новата "Доня", Арасели заяви, че за нея е чест да изпълни роля, която в даден момент е била играна от Едит, на която се възхищава и която обожава.


7 коментара:

 1. Rimeika e palna pymiq nqma mqsto za sravnenie s versiqta na Edit Gonzales

  ОтговорИзтриване
 2. Едит е най яката за ролята

  ОтговорИзтриване
 3. арасели арамбула haahah коя изобщо е тази с нищо не запомнена.... много ясно че Едит гонсалес

  ОтговорИзтриване
 4. да бе пък аз ще кажа коя тая едит тя не може да се сравнява с арасели нито е най хубавата арасели я води с класи над тази едит .също ще кажа с какво е запомнена тази едит .като обиждате едната за сметка на другата и аз ще го направя като знам и за двете много повече от вас .за мен арасели арамбула е красива и най добрата доня .в оригнала се въргаляха в калта а тук в градска среда е по хубава е тази версия съвременната.

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Само по писането ти разбирам че си един/една от многото неграмотници които дори не могат да се обосноват а мисълта ти е толкоз неразбираема и детинска че нямам думи Най- хубавата? Xa-xa-Xa !ако по това съдиш за една актриса по красотата много си зле. Веднага ще ти отговоря с какво e запомнена Edit Есперанса,Саломе и именно Доня Барбара и разбира се и с детските роли в Дива роза и богатите също плачат и то си партнира все с актьори на високо ниво докато Edit Gonzales е правила кариера Арасели е лазила под масата с двата крака дори втората версия това не прилича на латино сериал, а на просто сериал съвременните бoзи на Телемундо

   Изтриване
  2. А ти пък колко грамотно обясни, няма що. И двете не знаете да пишете на правилен български език! Срамота!

   Изтриване
 5. аз по принцип не се изказвам така .но ме ядосаха предните колеги .да може да ми е детински поста но както казах ме ядосаха горните хора .и аз мисля че под мене също е детински и не е грамотен .но явно сме се оставили емоциите да надделеят над разума.но не трябва да се обиждат актьорите те имат кариера и фенове .ако се обиждат едни за сметка на други това говори много лошо за нас да се караме като деца .

  ОтговорИзтриване

loading...