loading...

сряда, 8 февруари 2017 г.

Утре в "Малката булка": Ананди и Акираж очи в очи (09-и февруари)


Прочетете какво ще се случи утре (09-и февруари) в новите три епизода на хитовия индийски сериал "Малката булка", излъчващ се всеки делник от 16:30 до 18:00 часа по Нова телевизия.

Балка отново посещава Акираж. Двамата решават да се върнат в собствения си дом. Точно, когато се прибират и си мислят, че всички в къщата спят, Нимболи е станала да налее вода. Ходейки към кухнята, тя за малко да ги види прегърнати, но вижда само Балка. За пореден път Акираж успява да се скрие.

На сутринта на мястото, където седи лечителят, има репортери. Акираж е притеснен, че някой може да го разпознае и излиза с маска на лицето. Репортерите го разпитват, а Ананди и Калияни го гледат по телевизията без да познаят кой всъщност е това. Калияни се обажда на Диса, за да попита те ходили ли са при този лечител.

По-късно при Акираж пристигат всички от семейството - Камли, Пушкар, Диса. Aкираж е сърдит да ги види, но все пак запазва спокойствие. Вика и тримата и им дават прасад. Пушкар казва, че това е вода, но лечителят го контрира, че това е вода, донесена чак от Хималаите. Първа в краката на Акираж пада Диса. Той започва да й говори, че е изтърпяла много и я моли да вземе една ябълка от него, за да не е празен стомахът й. Когато се навежда за благословия той я натиска по главата, но тя успява да се изправи. След нея пред лечителя застават Камли и Пушкар. Камли представя съпруга си, а лечителят веднага казва, че това е едно малко дете и този брак е загубен, защото той никога няма да се оправи. Камли е притеснена от думите му и казва, че Пушкар има огромно подобрение. Тримата си тръгват , а Акираж се подсмихва.

Съвсем неочаквано в Джалра пристигат Ананди, Калияни и Шива. Нимболи се прибира и е много щастлива да види "добрата вещица" в своя дом. Втурва се да прегърне нея и Шивам. Той ѝ подарява подаръци, а Нимболи е много много радостна. В този момент се прибират Кундан и Балка. Шивам и Нимболи прекарват време заедно, а Шивам се извинява за пътите, в които е бил лош с нея. Ананди също иска да посети лечителя и тръгва заедно с Калияни и Нимболи. Балка ги чува и се опитва да предупреди Акираж, но те пристигат преди нея. Акираж е шокиран да ги види, но успява да се контролира. Ананди го поглежда в очите и започва да си мисли от къде й е познат този глас. в края на молитвата всички взимат благословия един по един, а Калияни пита лечителя кога най-накрая дъщеря й ще намери щастието в живота си. Лечителят уверен в думите си казва - "Когато умре". Всички са шокирани от това, което е казал. Калияни Ананди и Шивам изпращат Нимболи и заминават отново за Джейтсар.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...