loading...

сряда, 8 февруари 2017 г.

Утре в "Моята карма": Санкрант разголва Амбика преди всички гости (09-и февруари)


Прочетете какво ще се случи утре (09-и февруари) в новите два епизода на хитовия индийски сериал "Моята карма", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 14:30 часа по Нова телевизия.

Вишну носи напитка на Мукта. Нани е до нея и коментира облеклото ѝ. Вишну ги чува. Нани казва на внучка си, че сарито ѝ струва не повече от 1500 рупии. Вишну уточнява, че е 1199 и добавя, че има много точна преценка. Той ѝ предлага напитка. Мукта защитава Вишну. Нани им казва, че съпругът трябва да се грижи освен за щастието на Мукта и за репутацията на семейството си. Вишну е наранен. Мукта се опитва да го успокои, казвайки му, че за нея е важна само любовта му. Но той не е съгласен. Вишну ѝ казва, че баба ѝ е права и на нея и подхожда скъпата и бляскава дреха, а не евтината. Той си тръгва.

Санкрант се бори с изкушението на алкохола около него. Амбика се чуди колко ли ще издържи. Вишну държи една чаша и я чупи в ръката си. Той се обвинява какъв съпруг е, че не може да купи и една рокля за жена си. Мукта му казва, че не си е и помисляла, че една рокля може да създаде такъв проблем. Митхи ги наблюдава. Вишну ѝ казва, че не е Акаш, с който баба ѝ го сравнява, а един обикновен човек. Той добавя, че никой не би бил щастлив с него. Решава да си тръгне от тържеството. Митхи забелязва тъгата в очите на Мукта. Тя идва при тях и пита къде отива Вишну. Мукта го защитава, че е много изморен. Митхи се чуди, защо сестра ѝ крие нещо толкова важно от нея.

Санкрант държи бутилка алкохол. Митхи е притеснена от думите на Вишну. Тя моли баба си за съвет дали да изчака Мукта да сподели с нея или да предприеме нещо. Акаш идва при тях и им съобщава, че бордът на директорите на компанията е харесал Санкрант и иска да работи с тях. Точно тогава Санкрант слиза пиян по стълбите и пада на пода. Бутилката се плъзва в краката на Акаш. Брат му и Екадеши го умоляват да си отиде в стаята, но той не иска и да чуе. Най-сетне Митхи успява да го убеди. Амбика се ядосва, че плановете ѝ ще се провалят и се намесва. Тя казва, че Санкрант ѝ е съпруг и тя ще се погрижи за него. Той пък иска двамата да потанцуват. Държи се доста непристойно и най-накрая дърпа края на сарито ѝ. Амбика е поразголена пред гостите... Акаш удря шамар на брат си. Амбика плаче. Тя моли Акаш да не наранява съпруга ѝ. Всички гости са сконфузени от грозните сцени и един по един си тръгват. Акаш е ядосан от случилото се. Митхи го успокоява и му казва, че любовта ще победи пороците на брат му, а не гнева. Тя моли Акаш да отиде и да поиска прошка.

Екадеши се чуди как е възможно да се случва всичко това. Акаш отива и се извинява на брат си. Санкрант плаче. Казва, че грешката е негова и той е този, който трябва да поиска прошка. Акаш го моли да престане. Добавя, че е сгрешил, защото е забравил колко трудна борба води брат му и го е унизил пред всички. Братята се прегръщат. Митхи е доволна, за разлика от Амбика. Митхи се чуди защо лекарството не действа, а Амбика се подсмихва, че няма как да действа, след като го е сменила с най-обикновени витамини.

Мукта е тъжна на работа. Юви влиза при нея. Митхи идва да си поговорят. Мукта иска да я запознае с шефа си, но Юви разпознава сестра си и се държи неуместно. Най-накрая излиза, защото не може да издържи да стои до нея, припомняйки си майка им Ичха. Митхи коментира, че поведението на шефа ѝ е странно и разпитва Муку за името му. Мукта ѝ отговаря, че се казва Юваан, А Митхи се замисля защо ѝ и напомня за някого.

Източник: Моята карма/Uttaran - Официална страница

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...