loading...

четвъртък, 9 февруари 2017 г.

Утре в "Моята карма": Митхи казва на Амбика, че Екадеши иска да я убие (10-и февруари)


Прочетете какво ще се случи утре (10-и февруари) в новите два епизода на хитовия индийски сериал "Моята карма", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 14:30 часа по Нова телевизия.

Юви гледа снимка на Ичха и Митхи. Той си повтаря, че мрази сестра си, мрази всеки свързан с майка му. Митхи пита Мукта дали всичко е наред в отношенията им с Вишну. Муку ѝ казва, че двамата са много щастливи. Митхи я моли да не крие нищо от нея. Тя ѝ казва, че майките им – Ичха и Тапася, са споделяли всичко по между си. Митхи се надява, че двете също да нямат тайни по между си.

Екадеши си припомня думите на Митхи, че който каквото посее, такова ще пожъне. Гомти идва при нея и я пита кой какво е направил. Митхи подслушва. Екадеши ѝ казва, че грешката е нейна. Тя е сгрешила като е приела Амбика за своя снаха. Гомти се чуди какво толкова е направила снахата. Екадеши ѝ казва, че Санкрант отново пие, двамата братя са се сбили, в Шимла Митхи и Акаш едва не са умрели. За всичко е виновна Амбика. Екадеши добавя, че снахата е по-зла от змия. Тя добавя, че Амбика не може да преглътне, че не се е омъжила за Акаш, а е трябвало да се задоволи с по-малкия брат. Екадеши продължава, че Амбика ревнува от Митхи. Тя завършва, че иска да свърши веднъж завинаги да приключи със снаха си. Митхи не доразбира и си мисли, че Екадеши я мрази все още и иска да я убие.

Мукта иска разрешение от Юви да си тръгне по-рано, защото с Вишну имат повод. Той ѝ разрешава, но ако поработи и нещо важно от вкъщи. Митхи плаче. Амбика идва при нея и Митхи ѝ споделя, че Екадеши желае смъртта ѝ. Амбика се досеща, за коя снаха става въпрос. Тя отива в стаята на Екадеши. Свекървата я пита какво прави там, а Амбика ѝ отговаря, че като полицейска дъщеря си има информатори и е разбрала какво крои. Тя я заплашва, че ако ѝ се случи нещо, веднага ще я изпрати в затвора. Амбика пита Екадеши дали има нужда да се обади на баща си. Екадеши я гледа гневно...

Митхи минава по коридора. Тя чува Амбика да заплашва Екадеши. Митхи я пита какво се случва, а Амбика ѝ отговаря, че не може да търпи несправедливостта и е защитила Митхи пред свекърва им. Сега тя няма и да се опита да ѝ направи нещо. Митхи ѝ благодари. Амбика ѝ обещава да бъде до нея и да си помагат.

Вишну и Мукта празнуват 3 месеца от сватбата си. Двамата са щастливи. Екадеши се ядосва. Тя се чуди как да се отърве от снаха си. Тя проклина брат си и Нирбхай, че заради тях сега трябва да търпи изнудванията на змия като Амбика. Юви чука на вратата на Мукта. Той ѝ се извинява и ѝ казва, че е объркал документите, затова идва да ги смени. Муку го запознава с Вишну. Тя отива за документите, а Юви започва да хвали Мукта. Той казва, че не е могъл да дойде с празни ръце и ѝ подарява скъпа огърлица. (Вишну е подарил на Мукта евтино колие по-рано). Мукта му казва, че не може да приеме такъв подарък. Юви казва на Вишну, че само той може да убеди съпругата си да приеме подаръка. Вишну кима. Юви си тръгва като казва на Мукта да му се обажда. Вишну е ядосан. Той казва на Мукта, че изглежда отношенията ѝ с шефа са се променили. Пита я какво ще прави сега с фалшивите перли, след като има истински диаманти. Вишну къса огърлицата и излиза от стаята.

Митхи споделя с Акаш какво я тревожи. Тя го пита дали майка му все още носи омразата в сърцето си. Акаш я уверява, че Екадеши я е приела като дъщеря и е загърбила миналото. Той добавя, че майка му не е силна в приказките, но уважава и обича снаха си. Митхи ляга на леглото. Вентилаторът над нея е повреден от Амбика...

Източник: Моята карма/Uttaran - Официална страница

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...