loading...

четвъртък, 9 февруари 2017 г.

Утре в "Малката булка": Диса забелязва Акираж да се измъква през прозореца (10-и февруари)


Прочетете какво ще се случи утре (10-и февруари) в новите три епизода на хитовия индийски сериал "Малката булка", излъчващ се всеки делник от 16:30 до 18:00 часа по Нова телевизия.

Балка и Акираж отново за заедно, а Балка е облякла булчински дрехи. Балка дава пари, които й е дал съпругът й на Кундан да отиде да си купи нещо. Камли го вижда на пазара и се чуди от къде брат й има пари за пазар. Търси му обяснение, когато се прибира вкъщи.

Пушкар и Нимболи учат заедно, а Камли и Диса се радват да ги видят как се забавляват заедно. По-късно Ананди и Нимболи разговарят и Нимболи споделя, че всички в Джейтсар много ѝ липсват. Ананди я пита кога отново ще дойде при тях, а Нимболи обяснява, че майка й е казала, че никога няма да се върнат в тази къща. Ананди е шокирана от това, което казва дъщеря й. Тя веднага се обажда на Диса, за да иска обяснение от нея защо не дава на дъщеря й да се върне в имението. Диса отново лъже и казва, че Нимболи я е излъгала, но тя прави всичко възможно да убеди Нимболи. Прекъсва разговорът.

Кундан забелязва, че майка му излиза късно вечер и решава да я проследи. Чуди се какво търси Балка в колибата на лечителя. Нахлува вътре и е учуден когато разбира, че това е собственит му баща. Тримата са щастливи заедно. Кундан иска баща му да се разкрие, но той отказва, защото така никой не знае, че е жив, а всички му се кланят и му дават дарове.

На следващия ден Балка и Кундан искат прошка от Диса, Камли и Нимболи. Камли не е сигурна, че брат й и майка й са се променили. Тя наблюдава как Кундан работи. Вечерта двамата продължават да се държат мило с Камли и Нимболи. Камли се чуди какво ли са намислили този път. Балка се облича като булка и се радва на съпруга си, който идва в дома й.

На сутринта Акираж се изнизва отново през прозореца, но Диса го забелязва. Тя влиза в стаята на Балка, за да я попита кой е бил при нея и е шокирана да я види облечена като булка с един куп бижута.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...