loading...

четвъртък, 9 февруари 2017 г.

Утре в "Трите лица на Ана": Ана Летисия си спомня смъртта на Джина (10-и февруари)


Прочетете какво ще се случи утре (10-и февруари) в следващия епизод на хитовия латино сериал "Трите лица на Ана", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 14:30 часа по Diema Family.  

Ана Летисия си спомня момента, в който е посетила Джина и я е упрекнала, че е преспала с чичо ѝ Мариано, докато тя е ѝ е платила, за да съблазни Рамиро, а не да се забърква с Мариано.
Ана Летисия е ударила и унижила Джина, която я е помолила за милост. Ана Летисия я упреква, че само използва чичо ѝ, за да му измъкне апартамент и бижута. Ана Летисия е извадила две опаковки хапчета и я принудила да ги изпие една след друга пред нея.

Рамиро открива, че Ана Летисия е подслушвала разговора му с Марсело и отбелязва, че не хубаво това, което прави. Ана Летисия му се подиграва – играе си на детектив в опит да открие кой е убил Джина, но всъщност му е нужно само едно огледало, за да си даде сметка, че единствено той е виновен за смъртта на Джина.

Мариано си спомня деня, в който е легнал с Джина, точно когато тя е трябвало да се погрижи за подготовката за сватбата си с Рамиро.

Източник: Теленовела-БГ

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...